WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mp459

Profile picture of mp459
  • Member Since: January 16th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Most of the icons won't display", on the site WordPress Support Forums:
    Having similar issue: Twitter does not show up except on Firefox.

    1 month ago

  • Posted a reply to "size of wp_relevanssi table", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Mikko. The search itself is working well. It's only some db operations that take…

    3 months ago

  • Created a topic, size of wp_relevanssi table, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP 3.9, AWS Micro Instance cant access Themes, Plugins & Updates", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Jeffsun22 I was on the same boat. Upgraded instance to mini and am now…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Next Cron Job Shows Dec 31, 1969", on the site WordPress Support Forums:
    Drats. I manually ran one of the two jobs on that site, and they both…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Next Cron Job Shows Dec 31, 1969", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Daniel I also have this on one site. IT's a fairly heavily trafficked site…

    6 months ago

  • Posted a reply to "New jobs not saved in WP multisite", on the site WordPress Support Forums:
    3.1.2 works for me in Multisite as well. have not tried it in non-network installs…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Updating the YARPP Plug-in Wiped Out My Site", on the site WordPress Support Forums:
    Same as Jason with my sites. I can verify that 4.1.1 works with PHP 5.2.17…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Updating the YARPP Plug-in Wiped Out My Site", on the site WordPress Support Forums:
    Wow that was quick. Thanks!

    8 months ago

  • Posted a reply to "Issue probaly is php 5.2 and not WP 3.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved as dupe. Please see thread shown above.

    8 months ago

  • Created a topic, Issue probaly is php 5.2 and not WP 3.7.1, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Posting on Chrome isn't working - Mac OSX", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't get around to checking the fix, but: - I _believe_ the line number…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Posting on Chrome isn't working - Mac OSX", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Firefox is working but Chrome is not; Safari is intermitent. Some more info:…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Support for atx-style headers?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Stephen Harris First, thanks for the reply! Second, I've done some testing, and I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Support for atx-style headers?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured this out. SOrry for the confusion. Here are my findings: H1 does not…

    9 months ago

  • Created a topic, Support for atx-style headers?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Random Blank Pages - w3 total cache", on the site WordPress Support Forums:
    I've had random issues with blank pages with W3TC rewrite rules came _after_ the wordpress…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Share buttons not showing up on posts or pages", on the site WordPress Support Forums:
    I'll start a different forum topic when I've had a chance to investigate some more.thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Share buttons not showing up on posts or pages", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to work when showing icons automatically; however the theme code does not work…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Share buttons not showing up on posts or pages", on the site WordPress Support Forums:
    I agree, is_single is a hack and only works for posts, but is_singular($id) does not…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Share buttons not showing up on posts or pages", on the site WordPress Support Forums:
    P.S. Next can we control if the share buttons show up before the_content, after, or…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Share buttons not showing up on posts or pages", on the site WordPress Support Forums:
    I think the problem is on synved-social-setup.php around line 823: if (!$exclude_share && synved_option_get('synved_social', 'automatic_share_single'))…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Share buttons invading text areas, left side", on the site WordPress Support Forums:
    similar issue, but when the screen is very small (as in on mobile devices), the…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Pull Quote] add do_shortcode to enable nested shortcodes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, w3tc w3-total-cache/lib/W3/JSON.php no such file or directory, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "API key not working in akismet", on the site WordPress Support Forums:
    Had the same issue. Took some work but this worked: changed around line 175 if(…

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, User Activation link in e-mail error

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, User Activation link in e-mail error

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, User Activation link in e-mail error

    8 years ago