WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

momunplugged

Profile picture of momunplugged
  • Posted a reply to "Can't add links, media or edit in Text mode", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!! Worked for me too!

    11 months ago

  • Posted a reply to "All posts/pages gone in Firefox but fine in Safari", on the site WordPress Support Forums:
    Oh I fixed it! Thank you! Thank you! I did what you said and went…

    4 years ago

  • Posted a reply to "All posts/pages gone in Firefox but fine in Safari", on the site WordPress Support Forums:
    Well I went to settings/permalinks, changed nothing and clicked save. It said "permalink structure updated"…

    4 years ago

  • Posted a reply to "All posts/pages gone in Firefox but fine in Safari", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you both! That is a relief. Jasonkong, I have cleared in "prerferences, advanced." But…

    4 years ago

  • Posted a reply to "All posts/pages gone in Firefox but fine in Safari", on the site WordPress Support Forums:
    Just checked the pages in Safari and they are gone. All say "Not Found." The…

    4 years ago

  • Posted a reply to "My blog has disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    Are you having this problem in the Firefox browser? My posts have disappeared in Firefox,…

    4 years ago

  • Created a topic, All posts/pages gone in Firefox but fine in Safari, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, I love the plugin, but I haven't been able to get the thumbnails…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Hacked? Post fine in WP editor, displays odd links in broswer!", on the site WordPress Support Forums:
    The links are not visible any more, but there was all this odd code in…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Hacked? Post fine in WP editor, displays odd links in broswer!", on the site WordPress Support Forums:
    Just switched the laptop back on and checked and the post displays normally on that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Hacked? Post fine in WP editor, displays odd links in broswer!", on the site WordPress Support Forums:
    OK, very odd. I just switched computers and the post displays fine in Firefox and…

    5 years ago

  • Created a topic, Hacked? Post fine in WP editor, displays odd links in broswer!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "iframes not visible in Firefox (fine in Safari)", on the site WordPress Support Forums:
    Duh!!! It was the Firefox ad-on Adblock that was causing this! I disabled it and…

    5 years ago

  • Created a topic, iframes not visible in Firefox (fine in Safari), on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Changed the WordPress address now lost template and login ability", on the site WordPress Support Forums:
    This happened to me too. Whooami's link: http://codex.wordpress.org/Changing_The_Site_URL worked for me. (Used the "Quick Fix…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Nothing appears when click on link from Google!!", on the site WordPress Support Forums:
    Oh thank you SO MUCH!!! I deleted the plugin and all works fine now!! I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Nothing appears when click on link from Google!!", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried deactivating recently installed plugins as well as manually building new sitemap (with…

    5 years ago

  • Created a topic, Nothing appears when click on link from Google!!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, How to locate an unknown link in my blog?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Half my blog is gone, help!", on the site WordPress Support Forums:
    Samboll - thank you so much! I fiddled about in phpmyadmin and managed to figure…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Half my blog is gone, help!", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! I will try it and get back to you. I SO appreciate the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Half my blog is gone, help!", on the site WordPress Support Forums:
    I have been browsing around the forum and found a suggestion for someone with a…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Half my blog is gone, help!", on the site WordPress Support Forums:
    I can't publish anything new either. The draft just saves, but won't publish. Help please!!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Half my blog is gone, help!", on the site WordPress Support Forums:
    OK, it is all really gone. If I click on the archives for January 2009…

    5 years ago

  • Created a topic, Half my blog is gone, help!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Weird comments in blog!", on the site WordPress Support Forums:
    Me too, and Akismet is not catching them.

    6 years ago

  • Posted a reply to ""Casino en Ligne" adding itself to my blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    Dogxc- Wish I could help but it seems to be resolved for me. Perhaps you…

    6 years ago

  • Posted a reply to ""Casino en Ligne" adding itself to my blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE FOR ANYONE WITH SIMILAR PROBLEM: I think it was the Snoopy vulnerability which was…

    6 years ago

  • Posted a reply to ""Casino en Ligne" adding itself to my blogroll", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for your help. I was actually just online trying to get my…

    6 years ago

  • Created a topic, "Casino en Ligne" adding itself to my blogroll, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Automatic upgrade] Made My Life Easier!", on the site WordPress Support Forums:
    Me too! Love it!!!! Thank you!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Big Gap Displays Between Comments", on the site WordPress Support Forums:
    The gap is not between the posts, it is between the text of the post…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Big Gap Displays Between Comments", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Iridiax, Thanks for trying. At your suggestion, I took neo flags off, but the…

    6 years ago

  • Created a topic, Big Gap Displays Between Comments, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Email notification when someone comment", on the site WordPress Support Forums:
    It's now fixed for me! Hooray! Last night I upgraded from 2.5 (where the problem…

    6 years ago

  • Posted a reply to "iFrame code disappears in WP2.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    I am finding the same thing and it is very annoying. This never happened until…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Email notification when someone comment", on the site WordPress Support Forums:
    Me too - box is ticked and I received emails until I switched to 2.5.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Book Review Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    There is also a plugin called Book Reviews.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Edit appearance of an individual post??", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, definitely more trouble than it's worth! But thank you for the answer. I just…

    6 years ago

  • Created a topic, Edit appearance of an individual post??, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "HELP! Template is gone from blog!", on the site WordPress Support Forums:
    HOORAY! It's back! When I checked the options page, I thought I had put http://www.unplugyourkids.com/blog…

    6 years ago

  • Posted a reply to "HELP! Template is gone from blog!", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to change to the Default Theme and it said I did, but there…

    6 years ago

  • Posted a reply to "HELP! Template is gone from blog!", on the site WordPress Support Forums:
    OK-it let me log in when I did it the old way: http://74.52.60.18/~marybun/blog/wp-login.php All is…

    6 years ago

  • Posted a reply to "HELP! Template is gone from blog!", on the site WordPress Support Forums:
    Michael, I logged in but it took me to the "Error 404 page not found"…

    6 years ago

  • Posted a reply to "HELP! Template is gone from blog!", on the site WordPress Support Forums:
    Whooami- Yeah, I know. It is dumb to mess with what you don't understand, but…

    6 years ago

  • Posted a reply to "HELP! Template is gone from blog!", on the site WordPress Support Forums:
    MichaelH- I copied the index.php file into my root directory (public_html) and made the change…

    6 years ago

  • Created a topic, HELP! Template is gone from blog!, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Why does text wrap all the time?", on the site WordPress Support Forums:
    Duh! Refreshing the page does help doesn't it!! Thanks so much for the help everyone.…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Why does text wrap all the time?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Adam, I think that's what Otto suggested and I did it, but the text…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Why does text wrap all the time?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Otto42. I made the change, but the text still wraps. Am I doing something…

    7 years ago