WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

momomojo54

Profile picture of momomojo54
  • Member Since: January 4th, 2013
  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    I think I got it now resolved. Indeed the permissions were wrong on many levels.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    I think this is the route to go by now. Thanks Krishna. So I basically…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    I got hacked, then my provider set the permissions of my html to 700. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    I just contacted my web-hoster. They told me my permissions were not right. Some files…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress is installed in html/blog. The above file lies in "blog"

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    There are currently two index php files. One lies inside the "blog file", the other…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for chiming in, Krishna. Just to clarify, am I correct, assuming I have to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Forbidden 403 - You don´t have permission to access /", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the prompt reply! The file structure is as following: In my root folder…

    1 year ago

  • Created a topic, Forbidden 403 - You don´t have permission to access /, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Does not work...for some reason.", on the site WordPress Support Forums:
    Cool, thanks! I am using WordPress 3.5 (latest version) and version 1.1 of your plugin.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Does not work...for some reason.", on the site WordPress Support Forums:
    It took me a while to find out, it only works with "drag and drop".

    2 years ago