WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mjw01

Profile picture of mjw01
  • Member Since: September 28th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "quotation marks above and below each testimonial printed to the page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. My intent is to create a simple page that has…

    2 years ago

  • Created a topic, How do I display rotating list of testimonials?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "quotation marks above and below each testimonial printed to the page", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with new install of the plugin. I added the code…

    2 years ago

  • Created a topic, How do I get, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] How do force a new sitemap upload?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Awebsome! Comment Author Mail Validation] Fails upon submission of comment, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] How do I verify it is working?", on the site WordPress Support Forums:
    Update--first an apology for the above post that is not clear, especially because of the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] How do I verify it is working?", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea, I am using WP 3.1 and when I created and put the plugin into…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify that Multisite is installed and working", on the site WordPress Support Forums:
    I have now created a new forum post regarding WordPress MU Domain Mapping at http://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-mu-domain-mapping-how-do-i-verify-it-is-working?replies=1#post-1967499

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] How do I verify it is working?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify that Multisite is installed and working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I've looked at http://ottopress.com/2010/wordpress-3-0-multisite-domain-mapping-tutorial/ but, to be honest, it is 9 months old and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How do I verify that Multisite is installed and working", on the site WordPress Support Forums:
    When I go to http://subdomain.domain.com the address line remains the same and the default WP…

    4 years ago

  • Created a topic, How do I verify that Multisite is installed and working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Windows multi site 404 problem", on the site WordPress Support Forums:
    Any resolution? What were your next steps?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Getting HTTP403 and HTTP404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    It turns out that ISAPI Rewrite 3 is on the server. I'm scrubbing the install…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Getting HTTP403 and HTTP404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    How do I do that? I've created the subdirectories and made sure they had correct/similar…

    4 years ago

  • Created a topic, Getting HTTP403 and HTTP404 errors, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, WP 3.1, Multisite, and aliased domains, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: New Tag Cloud] How/where to insert category number(s)?", on the site WordPress Support Forums:
    Solved! To pass a specific category value into New Tag Cloud to get the tags…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: New Tag Cloud] How/where to insert category number(s)?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Link Harvest 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    I am using 2.8.5 and have installed per instructions yet ###linkharvest### doesn't work. By all…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Flag Comments] Does not install correctly, incomplete or inaccurate instructions, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Advanced category excluder does not exclude all categories?", on the site WordPress Support Forums:
    No apparent solution (or response to this WP 2.3 problem). This continues to be a…

    6 years ago

  • Created a topic, Advanced Category Excluder does not work with 2.6, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago