WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mixos

Profile picture of mixos
  • Member Since: July 5th, 2007
  • Posted a reply to "Facebook returned an unexpected error: (#1500) The url you supplied is invalid", on the site WordPress Support Forums:
    The same issue here: Facebook returned an unexpected error: (#1500) The url you supplied is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Slow Load Time --> 7.5 Seconds", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried test version and seems that there is no significant affect on page loading…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Slow Load Time --> 7.5 Seconds", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Héctor, looking forward for a new version..

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Mini Loops] [ml_image]", on the site WordPress Support Forums:
    Adding "cache=clear" helped me to get desired results. Is there any option to clear cache…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Slow Load Time --> 7.5 Seconds", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem with my wordpress site. Server took around 10sec to generate…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: News-Ticker] plugin broke for 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so here is the actual domain: http://www.anixneuseis.gr I have added this code: <?php if…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: News-Ticker] plugin broke for 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Daniel.. I tried reinstalling it but no success. My installation is on domain level,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: News-Ticker] plugin broke for 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem for me here. Page breaks on the point where News-Ticker loads. Here are…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook Page Publish] It is broken", on the site WordPress Support Forums:
    I verify that it's working now..

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook Page Publish] It is broken", on the site WordPress Support Forums:
    Same here.. issue appeared the last days.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook Page Publish] [Error occured at line 347]", on the site WordPress Support Forums:
    The same problem here... Appeared the last days with no change on my end.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook Page Publish - WON'T POST IMAGE", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to get it working (using plugin version 0.3.5) by adding the correct "meta…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Facebook Page Publish - WON'T POST IMAGE", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Thanks for this great plugin. It's really easy to setup and use it, but…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Unable to insert pics since upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem when trying to "Insert into Post" a photo. The problem…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't write in Visual editor on Opera using WP 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    I found a workaround on this issue. 1. Install and Activate "Advanced TinyMCE Config" plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't write in Visual editor on Opera using WP 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried it on new WinXP and Opera installation and the same problem exists.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't write in Visual editor on Opera using WP 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Also verified that this is working using Opera 11.50 and Win 7. The Visual editor…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't write in Visual editor on Opera using WP 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Disabling Opera Plug-ins didn't change anything. This is what comes up on error Console: Timeout…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't write in Visual editor on Opera using WP 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    It works nice on IE8. It seems the problem to be on Opera

    3 years ago

  • Created a topic, Can't write in Visual editor on Opera using WP 3.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago