WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

miketheteacher

Profile picture of miketheteacher
  • Member Since: August 23rd, 2008
  • Posted a reply to "Getting a 404 error. Am I storing the CSV file in the wrong place?", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin author is definitely the best guy to guide you down this path, and…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Getting a 404 error. Am I storing the CSV file in the wrong place?", on the site WordPress Support Forums:
    really not a good idea to post that info on a forum like this. please…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Getting a 404 error. Am I storing the CSV file in the wrong place?", on the site WordPress Support Forums:
    Can't figure it out, sorry. If you feel like sending me your login credentials I'd…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Getting a 404 error. Am I storing the CSV file in the wrong place?", on the site WordPress Support Forums:
    Try this: [csv src=/wp-content/uploads/2014/06/test.csv]

    1 month ago

  • Posted a reply to "Getting a 404 error. Am I storing the CSV file in the wrong place?", on the site WordPress Support Forums:
    Can you copy the shortcode and paste it here so I can take a look?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Getting a 404 error. Am I storing the CSV file in the wrong place?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello That's the error you get when you don't link to the right place. If…

    1 month ago

  • Posted a reply to "No CSV results in broken page", on the site WordPress Support Forums:
    I found this line in /lib/ function csv_source( $atts ) { if ( isset( $atts['src']…

    2 months ago

  • Created a topic, No CSV results in broken page, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Cached??", on the site WordPress Support Forums:
    Try looking at wp-super cache and see if you can tweak it perhaps?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cached??", on the site WordPress Support Forums:
    Mine takes just a little over a minute to update, something I can live with.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    <chestbump> Sweet, thanks very much for your help, bro!</chestbump>

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    Success! <?php echo do_shortcode("[listyofiles folder='/file/{$current_username}']");?>

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    <sadness>Same error.</sadness>

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    And I don't know if it helps, but I was able to get it to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    Sure! Take your time. The plugin doesn't require the final / in the path <?php…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, yes :-)

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    This is what I have, and the error still gets returned as "no folder specified".…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    The second code returned the username. (Thanks for the continued help, BTW)

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';'

    4 months ago

  • Posted a reply to "Do shortcode and usernames", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response and the help. <?php $current_user = wp_get_current_user(); $current_username = $current_user->user_login; ?>…

    4 months ago

  • Created a topic, Do shortcode and usernames, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cached??", on the site WordPress Support Forums:
    I found that it takes a few minutes to update, but that eventually it does…

    4 months ago

  • Posted a reply to "URL redirect not working", on the site WordPress Support Forums:
    Would also love this functionality, did you end up getting it to work?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cached??", on the site WordPress Support Forums:
    +1. Having the exact same problem.

    4 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem. Will not sent to any email address since upgrade.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] submission successful but no email", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem. Just arose after latest upgrade.

    4 years ago

  • Created a topic, Cross-references plugin import problem, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago