WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

MikeMovies

Profile picture of MikeMovies
  • Member Since: November 13th, 2010
  • Posted a reply to "Stats Plugin: Excluding Homepage from stats_get_csv results", on the site WordPress Support Forums:
    absolute life saver. It was annoying me to no end before with that stupid Homepage…

    3 years ago

  • Created a topic, stats.wordpress.com showing in my popular posts as 'home', on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Home page links to stats in dashboard.", on the site WordPress Support Forums:
    on two of my blogs i have stats.worpdress.com showing as 'home' on my popular pages…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    I tried getting Top Level categories working by commenting out the flush but no luck.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    i can confirm the plugins Top Level Category and Simple Tags break 3.1 urls. Removing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    deleting the plugin did not resolve my category pages not working. Everything else seems to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    im gonna try deleting my top level categories plugin and re-installing it.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Permalinks not working on 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    its not working for me. I removed all my plugins and got my NEWS page…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    just as a heads up my category pages are completely fubared still even after doing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    sorry to hear that :(. I to disabled all my themes, switched settings, etc. But…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    did you try what i did doca? My site is not 100%.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Ok guys its the "Top Level Categories plugin" that is messing up your urls. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    lol. Just some good news guys I fixed my site. I am now able to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    my category pages and my news pages are redirecting. My format is as follows http://www.moviesonline.ca/2011/02/red-hill-movie-review/…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    yeah im trying everything and absolutely can not get permalinks to work. I can see…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Categories not working after upgrade to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    fyi my categories AND my news pages are fubared. I tried resaving my htaccess file…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    just as a reference point I also tried uploading a backup htaccess file. no good.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    As a quick followup when I changed it to STANDARD ie, not /%year%/%monthnum%/%postname%/ it now…

    3 years ago

  • Created a topic, Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress.com Stats] Stats resetting about every 10minutes, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Be Careful Using WordPress as a CMS", on the site WordPress Support Forums:
    That would definitely cause 404 errors but that is not what happened with me. I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Be Careful Using WordPress as a CMS", on the site WordPress Support Forums:
    I do not have any live pages now that 404 because it cost me 38%…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Be Careful Using WordPress as a CMS", on the site WordPress Support Forums:
    Not really sure. I have a custom built cms from the ground up and your…

    4 years ago

  • Created a topic, Be Careful Using WordPress as a CMS, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Smart YouTube] Setting Width of Video Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago