WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mikehcg

Profile picture of mikehcg
  • Member Since: October 11th, 2007
  • Posted a reply to "[Plugin: VideoJS - HTML5 Video Player for WordPress] Nothing showing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, here's my update. You have to put a poster picture into the code line.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: VideoJS - HTML5 Video Player for WordPress] Nothing showing", on the site WordPress Support Forums:
    I am having similar problems. In Firefox, the player flashes once on loading. There is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: podPress] 1 pixel out player not showing in IE 8 and Windows 7", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I forgot I am using Mandigo theme, version 1.41, soon to be updated to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: podPress] 1 pixel out player not showing in IE 8 and Windows 7", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dan, I am having the same problem. Index shows, post doesn't. There is a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard won't load, but other admin pages will", on the site WordPress Support Forums:
    Das habe ich auch mit der DE-Version 2.8.6 und keine hat ein Antwort darauf -…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Unable to upload photo's", on the site WordPress Support Forums:
    I checked all of the folders in the path. They all have 777 properties. I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Need help - very frustrated - can't upload photo's", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting this error as well. It looks as though WP cannot change the folder…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: eShop] Blank screen", on the site WordPress Support Forums:
    Looks as though one of my plugins is the culprit. I'll just delete them and…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: eShop] Blank screen", on the site WordPress Support Forums:
    I just installed WP 2.7 this morning (11.11.08) the upgrade worked without a problem. But,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Problems with umlauts in the RSS feed?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I am having the same problem. All of the German special characters (äöüÄÖÜß)are being…

    6 years ago