WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

michaelbmckeon

Profile picture of michaelbmckeon
  • Member Since: May 25th, 2012
  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    Attention user: this plug-in has the BEST support! (kindly ignore my earlier frustration-driven rant)

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    It worked! Thanks!! I'll use my own URL shortener now.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    I had tried that already (and just tried it again). I have no Vimeo-related plug-ins.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    I meant that I need to unplug, not you. Nonetheless, I apologize. The 'worst' was…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    You're speaking 1n c0des. It's time to unplug.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ummm...yeah...thanks for the help?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    All my other links work, and clearly my custom icons are showing up. I've tried…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    Users beware -- this widget has the WORST support of any widget I've ever experienced.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody have any ideas?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Social Media Widget] Vimeo link not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago