WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mhintzke

Profile picture of mhintzke
  • Member Since: July 11th, 2012
  • Created a topic, Using Javascript in a post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: OneAll] Facebook Button Question, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Is Something Wrong with WordPress .zip download 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, weird. It was WinZip, I opened as compressed-folder instead and it worked..thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to "Is Something Wrong with WordPress .zip download 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    ok I will try to use win-rar and see what happens.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Is Something Wrong with WordPress .zip download 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    thats exactly where i did download. There are no subdirectories or anything in that .zip…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Is Something Wrong with WordPress .zip download 3.4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Zip Folder This picture shows what I believe is the correct structure of the wordpress…

    2 years ago

  • Created a topic, Is Something Wrong with WordPress .zip download 3.4.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installation Problem", on the site WordPress Support Forums:
    someone please help me!! I do not understand this at all...the zip file I downloaded…

    2 years ago

  • Created a topic, Weird file requires not working after fresh downloads, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installation Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Ok so this is weird, the requires (and you) imply that there are subdirectories in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installation Problem", on the site WordPress Support Forums:
    I did that already, it is giving me require_once() errors: Warning: require_once(/home/mhintzke/daemondeveloper.com/wordpress/wp-includes/load.php) [function.require-once]: failed to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installation", on the site WordPress Support Forums:
    Wait, so are you connecting to your localhost database or a hosting companies' database?

    2 years ago

  • Created a topic, Installation Problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago