WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mev

Profile picture of mev
  • Member Since: October 3rd, 2007
  • Posted a reply to "Moon phase not always correct [updated]", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your prompt attention to this. It works well now. I have updated my…

    6 months ago

  • Created a topic, Moon phase not always correct [updated], on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Multiple Themes and widget areas, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, 2.0 has been buggy so switched back to 1.9.13, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "site not responding after upgrade to 2.0.40", on the site WordPress Support Forums:
    A shot in the dark but were you seeing similar issue I saw? http://wordpress.org/support/topic/has-nextgen-gallery-memory-usage-increased-in-2040?replies=10

    7 months ago

  • Posted a reply to "Has NextGen Gallery memory usage increased in 2.0.40?", on the site WordPress Support Forums:
    Deleting all the _displayed_gallery_* _displayed_galleries_* _transient_timeout_* _transient_[0-9a-f]* entries brings my wp_options table to only 529…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Has NextGen Gallery memory usage increased in 2.0.40?", on the site WordPress Support Forums:
    For what it is worth, changing over SimplePie caused the memory leak to reappear for…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Has NextGen Gallery memory usage increased in 2.0.40?", on the site WordPress Support Forums:
    I am still copying over the web site to separate test domain. However, in process…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Has NextGen Gallery memory usage increased in 2.0.40?", on the site WordPress Support Forums:
    One more follow up. There may be some caching going on in the dashboard widget,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Has NextGen Gallery memory usage increased in 2.0.40?", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the mixed data I have been able to measure so far: 1. phpinfo()…

    7 months ago

  • Created a topic, Has NextGen Gallery memory usage increased in 2.0.40?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Album shortcodes still broken in 2.0.17", on the site WordPress Support Forums:
    Switching themes from my theme (Weaver II) to something else also doesn't change the behavior.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Album shortcodes still broken in 2.0.17", on the site WordPress Support Forums:
    I have looked at list of conflicting plugins and stopped W3 total cache. I also…

    11 months ago

  • Created a topic, Album shortcodes still broken in 2.0.17, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Album shortcodes still broken in 2.0.14", on the site WordPress Support Forums:
    Updated to 2.0.17 and still broken.

    11 months ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Album shortcodes still broken in 2.0.14, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, NextGen Gallery 2.0.11, album shortcode broken, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Post from feeds not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Here are links to my admin page screenshots: http://www.bike2013.com/wp-content/gallery/debug/feedaggregator.gif http://www.bike2013.com/wp-content/gallery/debug/feedaggregator2.gif I haven't done a lot…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post from feeds not showing", on the site WordPress Support Forums:
    The page displaying the posts is: http://www.bike2013.com/other-blogs/ I am aggregating 15 feeds. I first went…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post from feeds not showing", on the site WordPress Support Forums:
    For what it is worth, I see a similar issue. Some feeds seem to get…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Absolute Privacy] 2.0.6 breaks", on the site WordPress Support Forums:
    Symptoms I reported have been addressed with v2.0.7. I was fortunate to have had a…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Absolute Privacy] 2.0.6 breaks, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, tag cloud only most recent N posts?, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago