WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

menkaur

Profile picture of menkaur
  • Member Since: September 25th, 2010
  • Posted a reply to "Getting "CACHED !!!" text on sidebar while using w3-total-cache", on the site WordPress Support Forums:
    i've resolved the issue. if i'm not wrong, the problem was in wizzart-recent-comments plugin. i've…

    4 years ago

  • Created a topic, Getting "CACHED !!!" text on sidebar while using w3-total-cache, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Top Contributors] Added code to distinguish top contributors by stars, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Wizzart - Recent Comments] bug in displaying posts with links, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flexupload multithread uploader] Error #2046 when clicking on button", on the site WordPress Support Forums:
    yeah. its working now. 5 stars for the plugin

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MailPress] Just doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    that SUCKS by the way - have any of you guys found a good replacement…

    4 years ago

  • Created a topic, tag page isn't redirecting properly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RecentComments] Exclude Trackbacks and Pingbacks from Defualt WordPress Recent Comments Wid", on the site WordPress Support Forums:
    i DON'T SPAM. in any case, here's how it solved it at the end -…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: RecentComments] Exclude Trackbacks and Pingbacks from Defualt WordPress Recent Comments Wid", on the site WordPress Support Forums:
    this seems to be the recommended solution around. But it does not work for me…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flexupload multithread uploader] Error #2046 when clicking on button", on the site WordPress Support Forums:
    i second that. annoying problem. has anyone been able to fix that?

    4 years ago

  • Posted a reply to "IE error message: 'null' is null or not an object on my wordpress blog", on the site WordPress Support Forums:
    i went through the page in firebug (not particularly helpful, but brought up some ideas)…

    4 years ago

  • Posted a reply to "IE error message: 'null' is null or not an object on my wordpress blog", on the site WordPress Support Forums:
    it seems, it's the theme (changing to an other one fixed the problem). However, i…

    4 years ago

  • Created a topic, IE error message: 'null' is null or not an object on my wordpress blog, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago