WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mending

Profile picture of mending
  • Member Since: February 22nd, 2011
  • Created a topic, Update plugin for latest WordPress?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Border only to the left?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it is... I was just wondering if it could be an all sides border?

    2 months ago

  • Created a topic, Border only to the left?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Number of rows to use not working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Changing Instagram profile photo bug, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Problems regarding "Display all images attached to post"", on the site WordPress Support Forums:
    Any news on this?

    3 months ago

  • Created a topic, Problems regarding "Display all images attached to post", on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    HI, it's probably only on our site then.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Shouldn't there be some "padding-top" here (and in general) ? There doesn't seem to be…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, except the missing colors in responsive mode, but that's not your end...

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Right, thanks

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Right, I understand. Thanks. How did you get "Color Legend" to show for Week View…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Send now... But I see now that it actually works. I was trying to fill…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    With version 3.4.10 the Week View event border color is now just plain white and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issues regarding ECP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, but I cannot post it here officially.

    4 months ago

  • Created a topic, Issues regarding ECP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andy, thanks! Do you reckon it would be possible to reflect the Event Category…

    4 months ago

  • Created a topic, Redirect "Subscribers" to URL, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    I need to place the Cost on the colored line but don't find the hook.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andy, how do you control the padding/margin for "Cost" on Venue and Orgaziner views?…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Right, I just have to fix it for my solution/theme then, thanks.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, looks better yes. To avoid the Cost label floating differently above and below the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    No, I'm not using any such themes... But should it matter?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    What do you mean by "default theme" ?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Looks a bit odd here. List View shows Cost on top of the coloring: https://www.dropbox.com/s/8gcfw1buosyamt2/Screenshot%202014-03-16%2023.22.11.png…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Can I see this as an example?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    How about this? https://www.dropbox.com/s/v2obqhrgghcdf8g/Screenshot%202014-03-16%2021.06.34.png Changing: "margin-top: 36px" to "margin-top: 0px;" "right: 4.5%" to "right: 0%"…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Changing the "width 93%;" to "width: auto;" makes the coloring here align perfekt to the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Looking better - though we would love if things would align to the right -…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    I think that is just beautiful and most user will appreciate this as well as…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! We should have Modern Tribe adding a category class on the Single Event View…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Right, but the Map view doesn't look anything like the List, Venue and Organizer look.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andy, thanks! :-) It does look a little strange with the "Cost" amount to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Great! Thanks a lot Andy :-) I'll be happy to test it. Any ETA on…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    @Andy I can provide a link in a Private Message as this is confidential work.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Colors are no working on the "Orgaziner" nor the "Venue" page either. They are not…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Category Legend and Superpowers", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andy Okay, so this is part of this problem as well? Any ETA on…

    5 months ago

  • Created a topic, Category Legend and Superpowers, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks :-) Looking forward to it.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Colours not loading correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I'm having the exact same problem.

    5 months ago

  • Created a topic, Change "Editor" permissions?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Contribute with Danish translation, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Permissions, who can see help", on the site WordPress Support Forums:
    I would like that too. It's VERY strange that "Editor" has right to both "Manage"…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS support", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds great! Thanks

    7 months ago

  • Created a topic, RSS support, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Exclude specific content from Addthis/Facebook sharing?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Add email or link to "Site Administrator"", on the site WordPress Support Forums:
    Backend, when an "Editor" log into WordPress Admin he/she will see the: "WordPress 3.X is…

    12 months ago

  • Created a topic, Add email or link to "Site Administrator", on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "WP Debug throws "Undefined variable" error", on the site WordPress Support Forums:
    it causes no obvious error but apparently there's a bug that needs to be attended…

    12 months ago

  • Created a topic, WP Debug throws "Undefined variable" error, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago