WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mechx1

Profile picture of mechx1
  • Member Since: April 1st, 2008
  • Posted a reply to "Updated and now it's ruined!", on the site WordPress Support Forums:
    tmollai, you issue is probably not related, you should open a new thread. before you…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Updated and now it's ruined!", on the site WordPress Support Forums:
    I show an error in the random parameter for your supersize plugin. You'll find the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Script Error's on audio files", on the site WordPress Support Forums:
    You really need to take this up with the theme authors. However this code constructed…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Border running through my backend", on the site WordPress Support Forums:
    I can see this in IE9, but not Firefox. It looks like you have some…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Script Error's on audio files", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried this in more than one browser? If it does not work across…

    3 months ago

  • Posted a reply to "just found a unknown letter before doctype", on the site WordPress Support Forums:
    Are you implying that this was not there when you had the site in the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Linking", on the site WordPress Support Forums:
    On your workshops page, the anchor link looks like: <p><a href=//"http://www.acornhats.co.uk/#Ah story:lack of space for…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Trying to change link colour on my blog", on the site WordPress Support Forums:
    You have a CSS selector in the header of all of your pages that sets…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Plugin updates not registering in dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    It turned out that W3 Total Cache was creating issues. I turned it off, then…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Selecting categories does not work", on the site WordPress Support Forums:
    We are having a similar issue. Select a category, then done, then save page, when…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP3.9 and Vantage theme conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for pointing us here Marco, we'll follow

    4 months ago

  • Posted a reply to "I messed up copying from FileZilla?", on the site WordPress Support Forums:
    Does you credit to think of taking a backup. However, there are a number of…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Plugin updates not registering in dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that. It gets weirder, now we have a single plugin appearing in updates,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error when uploading media", on the site WordPress Support Forums:
    Glad that worked out, although it would probably be a good ides to update those…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images added to Library but not showing in library window in Post", on the site WordPress Support Forums:
    Well that's annoying. Did any other plugins update in that time? I suggest that you…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error when uploading media", on the site WordPress Support Forums:
    Please post the exact error you are receiving during media upload, as well as the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Plugin updates not registering in dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    I was hoping that 3.9.1 would provide a fix, but apparently not. Our dashboard sidebar…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Server Sentries Block Me", on the site WordPress Support Forums:
    You have a wordpress.com site, so you should post over there: http://en.support.wordpress.com/ Best of luck

    4 months ago

  • Posted a reply to "Page Returns 403 error", on the site WordPress Support Forums:
    403 (forbidden) happens when the process tries to access some resource it does not own…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Slider Error", on the site WordPress Support Forums:
    Your theme Visia has its own support site. The last entry appears to address your…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Double Title In feeds", on the site WordPress Support Forums:
    I don't see your double title issue. IE shows your images, Firefox does not.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images added to Library but not showing in library window in Post", on the site WordPress Support Forums:
    Good work, you need to go through an elimination process. It's unlikely that all three…

    4 months ago

  • Posted a reply to "display posts under their categories in two columns", on the site WordPress Support Forums:
    After you execute: $my_query = new WP_Query($args); Then your new $my_query object exposes post_count method.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error message please help website is down and I can't fix it", on the site WordPress Support Forums:
    Your plugins will not work if the plugins folder is not returned to it's original…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Newbie needs help", on the site WordPress Support Forums:
    You should check with the theme developers about this. They will certainly want you to…

    4 months ago

  • Posted a reply to "was told of 404, saw it, logged in and its fixed, why?", on the site WordPress Support Forums:
    Could be caching, try clearing your page cache.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Home Page Slider stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Have you checked this recently? It seems to load ok, does not auto-advance, but advances…

    4 months ago

  • Posted a reply to "was told of 404, saw it, logged in and its fixed, why?", on the site WordPress Support Forums:
    You received this 404 on your home page when you accessed it through your URL?…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Can't get my posts to line up correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Your theme is responsible for the formatting of the page. Best to check with the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "admin-ajax.php abusing CPU resources", on the site WordPress Support Forums:
    If you have WHM, then this is a VPS server? Log in to your billing…

    4 months ago

  • Posted a reply to "display posts under their categories in two columns", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to me you could calculate half of your post count (rounded) before your…

    4 months ago

  • Posted a reply to "On of the media files I've loaded is producing error message 404", on the site WordPress Support Forums:
    The word momenta appears to be wrapped in the HTML tags for strong, which would…

    4 months ago

  • Posted a reply to "On of the media files I've loaded is producing error message 404", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, looks like esmi beat me to it. Did this PDF come from a different…

    4 months ago

  • Posted a reply to "On of the media files I've loaded is producing error message 404", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I'm being obscure. On your computer, rename this file, get rid of the word…

    4 months ago

  • Posted a reply to "HTTP Error when uploading photos", on the site WordPress Support Forums:
    Did you change the acquisition resolution on the camera to something higher than 72dpi? The…

    4 months ago

  • Posted a reply to "On of the media files I've loaded is producing error message 404", on the site WordPress Support Forums:
    You have encoded HTML in this file name: <strong>Momenta</strong> Did that go away when you…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Category Pages Missing!", on the site WordPress Support Forums:
    In your dashboard, look under POSTS->CATEGORIES. Are your category pages listed, or gone?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images added to Library but not showing in library window in Post", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have any media plugins that update the media library?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Media Library Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the media library needs to manage the images. So, the permissions you checked were…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Media Library Problems", on the site WordPress Support Forums:
    A good trick is to use a general search engine like Google to search for…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images added to Library but not showing in library window in Post", on the site WordPress Support Forums:
    Was this working before you upgraded to V3.9?

    4 months ago

  • Posted a reply to "how to adjust my featured image", on the site WordPress Support Forums:
    In your twentyfourteen style sheet, at line 1022 just under the content 6.0 heading, you…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images added to Library but not showing in library window in Post", on the site WordPress Support Forums:
    Clear your browser cache right after that?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Media Library Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Can you ask the "other person" what they did about this? If you have their…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Need help adding my contact info to the header please?", on the site WordPress Support Forums:
    Please provide a link to your site, and the name of the theme you are…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Images added to Library but not showing in library window in Post", on the site WordPress Support Forums:
    Are you running a caching plugin on this site? If so, try flushing the page…

    4 months ago

  • Posted a reply to "creating linked clickable boxes within a page", on the site WordPress Support Forums:
    If the testimonials don't have a ton of SEO value, have you thought about doing…

    4 months ago

  • Posted a reply to "how to adjust my featured image", on the site WordPress Support Forums:
    Please post the URL for this site

    4 months ago

  • Posted a reply to "Remove automatic white space in posts/pages content", on the site WordPress Support Forums:
    Can you post a URL for your site? You can usually write a CSS selector…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add media button is not working", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress powers millions of websites. Should you choose to doubt its reliability, that is your…

    4 months ago