WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mdidesign

Profile picture of mdidesign
  • Member Since: April 30th, 2013
  • Munich, Germany
  • Created a topic, Caching problems since WP 3.9.2 update, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, No longer caching since WP 3.9.2 update, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Twitter auto-posts get truncated - why!?", on the site WordPress Support Forums:
    Still waiting for an answer from the author. Twitter posts still get truncated in a…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Twitter auto-posts get truncated - why!?", on the site WordPress Support Forums:
    This makes no sense. If there are no additional letters shown, a tweet should not…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ does no longer show featured image at all", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks you very much for this explanation!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Twitter auto-posts get truncated - why!?", on the site WordPress Support Forums:
    This is the message-format.. and now? Still truncated, still ~30 letters left.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ does no longer show featured image at all", on the site WordPress Support Forums:
    I tried it out. Now there is just one og:image tag left - the featured…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Twitter auto-posts get truncated - why!?", on the site WordPress Support Forums:
    %TITLE%: %SURL%

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ does no longer show featured image at all", on the site WordPress Support Forums:
    But those tags are important for metadata etc. So that all pictures can be found,…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Twitter auto-posts get truncated - why!?", on the site WordPress Support Forums:
    "Star Wars 7: J.J. Abrams präsentiert neuen X-Wing ganz ohne ...: http://xxxxx.de/sku8c pic.twitter.com/1234567890" I changed…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ does no longer show featured image at all", on the site WordPress Support Forums:
    Depending on the post there are multiple og:image tags. But the first one is always…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Twitter auto-posts get truncated - why!?", on the site WordPress Support Forums:
    No, I told you that there are ~30 letters left even WITH the link to…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ plus only posting title only, without the link", on the site WordPress Support Forums:
    ... but Twitter-posts still get truncated without a reason. There are much letters left to…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ plus only posting title only, without the link", on the site WordPress Support Forums:
    Correction: The API must have been updated automatically. Now Google+ auto-posts work. Why did the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ plus only posting title only, without the link", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, when opening the plugin-page, this is shown: Plugin Version: 3.4.2 (API Version: 2.15.43) (Pro…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ plus only posting title only, without the link", on the site WordPress Support Forums:
    The API version did not fix it for me. Still the attached blogpost does NOT…

    1 month ago

  • Created a topic, Twitter auto-posts get truncated - why!?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Again: Google+ auto post still does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, because when the author marks a thread as "resolved" we cannot do anything again…

    1 month ago

  • Created a topic, Again: Google+ auto post still does not work, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ Auto-Post doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    No fix, yet. NOT resolved.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Google+ Auto-Post doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    The same here. Updated API code, but it does not help at all.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Google+ plus only posting title only, without the link", on the site WordPress Support Forums:
    BTW: I am using the latest API (like mentioned on your page), but there is…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Google+ plus only posting title only, without the link", on the site WordPress Support Forums:
    In my case there is just the text when auto-posting to Google+. The blogpost does…

    2 months ago

  • Created a topic, Google+ does no longer show featured image at all, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Change Message Text Format for all existing posts?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I know. Will there be such a functionality?

    2 months ago

  • Created a topic, Change Message Text Format for all existing posts?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, %SURL% does not deliver short-url sometimes, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Curious radio buttons in settings", on the site WordPress Support Forums:
    This way there is not an easy way to deactivate it quickly. You could mark…

    3 months ago

  • Created a topic, Curious radio buttons in settings, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with images when posted to Google+", on the site WordPress Support Forums:
    I already did. Facebook 10 minutes, Google 20 minutes, the other Google 30 minutes. Did…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with images when posted to Google+", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It is not the picture that is missing - it is the whole link…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Auto-Import comments from Social Networks - not working", on the site WordPress Support Forums:
    P.S: When manually importing comments I found out that if there is any kind of…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Auto-Import comments from Social Networks - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Still not working. Waiting since days that some comments of a shared article get imported.…

    3 months ago

  • Created a topic, How to set a standard for before widget, after widget, before title, after title, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Breaking individual sidebar/widget setups!", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, it was not a problem of the plugin - not really. Switching to any…

    3 months ago

  • Created a topic, Breaking individual sidebar/widget setups!, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Newest Update: Stop tracking! Where?", on the site WordPress Support Forums:
    I guess he will answer after days or weeks, when he already got enough collected…

    3 months ago

  • Created a topic, Newest Update: Stop tracking! Where?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Wrong URLs for canonical and open graph when using url parameters, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Overwrite meta-description although when using WordPress SEO?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Auto-Import comments from Social Networks - not working", on the site WordPress Support Forums:
    But this is not a solution.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with images when posted to Google+", on the site WordPress Support Forums:
    I did not say, that "only G+ is working"? I said, that everything is working…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Auto-Import comments from Social Networks - not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I am using "WP Crontrol" all the time to check cronjobs. Yes, "nxs_hourly_event" is…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with images when posted to Google+", on the site WordPress Support Forums:
    BTW: PLEASE fix this annoying LinkedIn problem... it is NOT a browserproblem. The account appears…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue with images when posted to Google+", on the site WordPress Support Forums:
    The FAQ does not answer my question. All settings are correct, all images can be…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Enable PHP for own HTML in widget", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, thanks for your feedback. Unfortunately all kind of views are counted - I don´t…

    3 months ago

  • Created a topic, Deleted the plugin - no reliable clicks, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Enable PHP for own HTML in widget", on the site WordPress Support Forums:
    By the way: How much does this plugin affect the load time of the website?…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Enable PHP for own HTML in widget", on the site WordPress Support Forums:
    I decided to use the customized TEXT-widget of WordPress to achieve what I want. I…

    3 months ago

  • Created a topic, Enable PHP for own HTML in widget, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago