WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mauvan

Profile picture of mauvan
  • Member Since: March 19th, 2008
  • Posted a reply to "Attaching an Album fails", on the site WordPress Support Forums:
    Just Upgraded to 2.0.10 (beta), and all gallery display issues disappeared. Hooray! One thing is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Attaching an Album fails", on the site WordPress Support Forums:
    Upgraded my testsite to 2.0.7, but it still won't work. I tried both Chrome and…

    1 year ago

  • Created a topic, Attaching an Album fails, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Gallery shows too many images", on the site WordPress Support Forums:
    I do not know how I resolved. The only thing I did was changing some…

    1 year ago

  • Created a topic, Gallery shows too many images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wrong meta data imported and wrong sorting", on the site WordPress Support Forums:
    That's good news! I updated NextGen and indeed importing metadata works! Thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, No slideshow in Firefox, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wrong meta data imported and wrong sorting", on the site WordPress Support Forums:
    I certainly hope for a stable 2.0(.x)! This issue is also causing a wrong date…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tab to Open and Close upside down in Internet Explorer 9", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I just installed MS update IE10 and guess what: the tab is NOT upside…

    1 year ago

  • Created a topic, Suggestions to improve, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with exclude/include, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wrong meta data imported and wrong sorting", on the site WordPress Support Forums:
    @simon: so we have to re-import all images again (?) Hopefully there will be an…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Wrong meta data imported and wrong sorting", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Seems to a problem since last update (or 1.9.11). I need it because…

    1 year ago

  • Created a topic, Just what I needed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Tab disappears when resizing window, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "PSR also sorts widgets", on the site WordPress Support Forums:
    I've used another and better plugin for showing the last post in the widget. And…

    2 years ago

  • Created a topic, PSR also sorts widgets, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] pulldown in popup hangs", on the site WordPress Support Forums:
    Problem came back. But after deactivating / reactivating Caching it's alright again. Issue with a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] pulldown in popup hangs", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using WP Super Cache. Doing nothing results in an error (XML not allowed in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] pulldown in popup hangs", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks cdkrall. That is solution which I will keep in mind while waiting (not too…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] pulldown in popup hangs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Language download issue, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, NextGen does not download language files, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Sizing custom header for f2 theme?", on the site WordPress Support Forums:
    @bethteague I check your site and found out that not only your picture width is…

    5 years ago

  • Posted a reply to "After installation 2.9 language setting is ignored", on the site WordPress Support Forums:
    The dutch translation is already coming soon here. In the mean while it seems that…

    5 years ago

  • Created a topic, After installation 2.9 language setting is ignored, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] No album preview, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] doesn't work at all?!", on the site WordPress Support Forums:
    My GD is 2.0.28, but depends on PHP which is 5.1.6 on my side. PHP…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] doesn't work at all?!", on the site WordPress Support Forums:
    Mysql and PHP versions are mentioned in the minimum requirements and that should be no…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[NextGen] Additional feature request for Alex Rabe", on the site WordPress Support Forums:
    I agree that this way 'fits' in your gallery style in combination with the theme…

    6 years ago

  • Created a topic, [NextGen] Additional feature request for Alex Rabe, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Album View", on the site WordPress Support Forums:
    Too late :)

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Album View", on the site WordPress Support Forums:
    Did you choose one of those 3 pictures in you Gallery setup, right from Description?

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Language error on site statistics Tinymce3 (NextGen)", on the site WordPress Support Forums:
    of course... thinking simple is sometimes too hard. thanks

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Language error on site statistics Tinymce3 (NextGen)", on the site WordPress Support Forums:
    still the same here....

    6 years ago

  • Posted a reply to "archives link missing", on the site WordPress Support Forums:
    In addition: I overlooked an option in Robots Meta. You can Disable/Enable Archive settings for…

    6 years ago

  • Posted a reply to "archives link missing", on the site WordPress Support Forums:
    Unbelievable. It had nothing to do with my theme. I deactivated all my plugins (not…

    6 years ago

  • Posted a reply to "archives link missing", on the site WordPress Support Forums:
    www.vd-linden.nl

    6 years ago

  • Created a topic, archives link missing, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Staic home page and templated blog page - blog shows home", on the site WordPress Support Forums:
    I looked days for the solution, but it's simple: Create an empty page, let's call…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Staic home page and templated blog page - blog shows home", on the site WordPress Support Forums:
    I'm interested too. For example, look on top of this site: First page is Home,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "nextgen-gallery: Album not properly displayed in IE", on the site WordPress Support Forums:
    I consider this issue as resolved now, since there is no answer. The Gallery Style…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Language error on site statistics Tinymce3 (NextGen), on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Replied to an idea, Password Protect Category

    6 years ago

  • Created a topic, suppress sub pages message, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Is is possible to restrict acces", on the site WordPress Support Forums:
    The only way is to split your albums over several pages. A page can by…

    6 years ago

  • Posted a reply to "nextgen-gallery: Album not properly displayed in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your response. Efxaristo. It changed, but not quite good. In FF you cannot…

    6 years ago

  • Posted a reply to "nextgen-gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Funny, but the problem persists only in firefox. No problem in IE. Did you try…

    6 years ago

  • Posted a reply to "nextgen-gallery: Album not properly displayed in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Is there anybody with at least a hint on this issue? Maybe someone can tell…

    6 years ago

  • Created a topic, nextgen-gallery: Album not properly displayed in IE, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago