WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mattbug

Profile picture of mattbug
  • Member Since: May 27th, 2013
  • Created a topic, old links/localize, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "It was a great...once", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the advise, i just installed this plugin and wasn't sure what was going…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Impression Count : 0/stopped", on the site WordPress Support Forums:
    that's now working perfect. thanks a lot for the immediate response!

    2 months ago

  • Created a topic, Have I done it right?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Impression Count : 0/stopped", on the site WordPress Support Forums:
    the only one I use is W3 Total Cache as it was recommended, but I've…

    2 months ago

  • Created a topic, Impression Count : 0/stopped, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Update failed and site is not working", on the site WordPress Support Forums:
    Site is back, the hosting company helped be fix this! Thanks Alainski for your help!

    2 months ago

  • Posted a reply to "Update failed and site is not working", on the site WordPress Support Forums:
    I put all the plugins back in, it looks like 'W3 Total Cache' was the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Update failed and site is not working", on the site WordPress Support Forums:
    That's strange, I moved all the plugins out (in a new folder) and the site…

    2 months ago

  • Created a topic, Update failed and site is not working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Ads don't show up", on the site WordPress Support Forums:
    oh... That makes sense! Thanks for spotting the error :) Do you have an plans…

    3 months ago

  • Created a topic, Ads don't show up, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Smart Plugin, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Likes button not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Jeremy, Thanks a lot for that, all is working now... it was a super…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Likes button not working", on the site WordPress Support Forums:
    The Like button that is currently working is an other plugin, ill be removing it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Likes button not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Sorry to start this chat again, but I have the same problem. It's been…

    1 year ago

  • Posted a reply to "installation and steps to get it to work", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Paul, Thanks for the immediate response! I've emailed you the pages. Thanks again Matt

    1 year ago

  • Created a topic, installation and steps to get it to work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago