WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Mateo1041

Profile picture of Mateo1041
  • Member Since: January 29th, 2011
  • Posted a reply to "Upgrade tot 3.1 leaves website blank: Fatal error!", on the site WordPress Support Forums:
    plusvision, I'd probably recommend backing up both database and files in their current state just…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade tot 3.1 leaves website blank: Fatal error!", on the site WordPress Support Forums:
    It's really no different than fixing a car. Sometimes cars break down. You can either…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade tot 3.1 leaves website blank: Fatal error!", on the site WordPress Support Forums:
    wideblueyonder's solution worked for me. Both my website and admin area was blank. 1) Downloaded…

    3 years ago

  • Posted a reply to "bloginfo('show') doesn't output anything?", on the site WordPress Support Forums:
    I think I'm beginning to figure things out. The main issue seemed to be the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "bloginfo('show') doesn't output anything?", on the site WordPress Support Forums:
    My goal is to keep things simple. I really don't need a lot of additional…

    3 years ago

  • Posted a reply to "bloginfo('show') doesn't output anything?", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I have in header.php: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head>…

    3 years ago

  • Posted a reply to "bloginfo('show') doesn't output anything?", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like WordPress is a lot pickier than I thought when it comes to index.php…

    4 years ago

  • Created a topic, bloginfo('show') doesn't output anything?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago