WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

martinhipp

Profile picture of martinhipp
  • Member Since: January 10th, 2007
  • Posted a reply to "Need localizers...", on the site WordPress Support Forums:
    We do include the .pot, it could just be easier to provide it, for newbies…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Need localizers...", on the site WordPress Support Forums:
    We would like to provide the locales on the Official Development Blog for other people…

    7 years ago

  • Created a topic, Need localizers..., on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Braille Theme", on the site WordPress Support Forums:
    That's the one, though I can't take all the credit, this is not just my…

    7 years ago

  • Created a topic, Braille Theme, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Codex page not working", on the site WordPress Support Forums:
    That's because no one's written about the function yet.

    7 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.1 & Holler Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Does the plugin support 2.1

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.1 query_posts issue", on the site WordPress Support Forums:
    Try disabling Category Visibility RH Rev 1.1.b1 and Filosofo Home-Page Control?

    7 years ago

  • Posted a reply to "wp_query?", on the site WordPress Support Forums:
    just use <?php query_posts('category_name=worthless'); ?> nothing the wp_query

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.1 query_posts issue", on the site WordPress Support Forums:
    Are you running the CQS Plugin, this is known to cause problems with query_posts in…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Blank page with permalinks?", on the site WordPress Support Forums:
    try deleting the actual .htaccess, this should reset the permalinks. if it works, then you…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Buttons are gone from TinyMCE after upgrade to v2.1", on the site WordPress Support Forums:
    This happened to me as well, just reload and Firefox should have cached them, that…

    7 years ago