WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

martinc

Profile picture of martinc
  • Member Since: February 17th, 2005
  • Posted a reply to "Private vs. Public posts and pages", on the site WordPress Support Forums:
    "...stuck with 1.5 until someone can sort the mess out..." Sorry, but I have a…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Private vs. Public posts and pages", on the site WordPress Support Forums:
    I would like to agree but considering the number of quirks that upgrading WordPress seems…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Private Posts not working in v1.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting the exact same problem. I can't believe it!

    9 years ago

  • Posted a reply to "Private vs. Public posts and pages", on the site WordPress Support Forums:
    I having the exact same problem. Private posts are now showing to everyone! What a…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Word.

    10 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    I tried the wp-blog-header.php fix. It did not cure all of the problems, especially the…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Funnily enough, I ran a fresh test local install of WP1.5 and there were no…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Is that your final answer?

    10 years ago

  • Posted a reply to "Error with 1.5, IIS, and the "Manage" admin link", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I had the same problem. You're not alone. :-(

    10 years ago

  • Posted a reply to "'Manage' in Admin screen results in 404?", on the site WordPress Support Forums:
    It appears to bomb on Line 150, include(ABSPATH.'wp-blog-header.php');

    10 years ago

  • Posted a reply to "'Manage' in Admin screen results in 404?", on the site WordPress Support Forums:
    I am 99.9% sure it was not this.

    10 years ago

  • Posted a reply to "'Manage' in Admin screen results in 404?", on the site WordPress Support Forums:
    Help! Have exhausted many possiblities: Have deleted files. Re-uploaded everything bar the config file. But…

    10 years ago