WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Martin1982

Profile picture of Martin1982
  • Member Since: October 21st, 2010
  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Thumbnails quality set to 100% but the quality is different from original.", on the site WordPress Support Forums:
    Ok it seems that it is color profile problem. The original images are in Adobe…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Thumbnails quality set to 100% but the quality is different from original.", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a thumb. And here is original. Can you spot the difference?

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Thumbnails quality set to 100% but the quality is different from original., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "is missing", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone has a simple solution for my problem? Maybe i should change <h2> into <h1>…

    4 years ago

  • Posted a reply to "is missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help, but It creates additional title before category, smth is not ok.

    4 years ago

  • Posted a reply to "is missing", on the site WordPress Support Forums:
    Where should i put exactly?

    4 years ago

  • Posted a reply to "is missing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok so i went through original theme php files and i found h1 heading only…

    4 years ago

  • Posted a reply to "is missing", on the site WordPress Support Forums:
    I opened index.php and the first 14 line looks like this: <?php get_header(); ?> <div…

    4 years ago

  • Posted a reply to "is missing", on the site WordPress Support Forums:
    There is no such file. I see only: 404 Template (404.php) Comments (comments.php) Footer (footer.php)…

    4 years ago

  • Posted a reply to "is missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for quick reply. I can't seem to find loop.php where is located?

    4 years ago

  • Created a topic, is missing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Align Page Title Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so i've managed to change the position of it and decided to make align…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Align Page Title Problem", on the site WordPress Support Forums:
    line 403 looks like this ".posttitle {" is this correct?

    4 years ago

  • Created a topic, Align Page Title Problem, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago