WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

markphipps

Profile picture of markphipps
  • Member Since: July 17th, 2013
  • Created a topic, WordPress 3.9.1?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "EMERGENCY - Error 500", on the site WordPress Support Forums:
    Try disabling the iThemes Security plugin through the wp_options table, row active_plugins.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Issue Fixed in Newer WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    I believe I read it somewhere, but I cannot find the source.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Issue Fixed in Newer WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    I had heard it was supposed to be fixed in 3.9 . Cheers, Mark

    4 months ago

  • Created a topic, Issue Fixed in Newer WordPress?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Search Results & Expired Jobs", on the site WordPress Support Forums:
    As a test, I've made a copy of the website and updated it to 3.8.2.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Search Results & Expired Jobs", on the site WordPress Support Forums:
    It only ran once. When I checked today(April 14), it said the next scheduled run…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Search Results & Expired Jobs", on the site WordPress Support Forums:
    1.8.2 - it looks like the cron ran for the first time yesterday. I'll keep…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Search Results & Expired Jobs", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, My jobs seem to not be doing that. Is there something missing from…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Search Results & Expired Jobs", on the site WordPress Support Forums:
    What do you mean by 'expired' status? I don't see an expired flag in the…

    5 months ago

  • Created a topic, Search Results & Expired Jobs, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "A username was not provided.", on the site WordPress Support Forums:
    btw, in your array below, is one of those entries suppose to contain your username?…

    8 months ago

  • Posted a reply to "A username was not provided.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nithin, From what I see above, the PING server isn't sending the username information…

    8 months ago

  • Posted a reply to "A username was not provided.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nithin, I've never seen this error before. From backtrace line 2, it looks like…

    8 months ago

  • Posted a reply to "A username was not provided.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nithin, No idea with PING at all, but I expect it will work in…

    8 months ago

  • Posted a reply to "A username was not provided.", on the site WordPress Support Forums:
    Good afternoon Nithin, The two above entries need to be made in the ADFS 2.0…

    8 months ago

  • Posted a reply to "A username was not provided.", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning, Yes, that IDP setting kept resetting back to the default for me. What…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Compatible with 3.7?", on the site WordPress Support Forums:
    Works on 3.6.1 here.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Login Success Redirect?", on the site WordPress Support Forums:
    Edit lib/classes/saml-client.php and change approximately line 160 from: wp_redirect(get_admin_url()); to wp_redirect(get_home_url());

    9 months ago

  • Posted a reply to "Use with ADFS", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it sounds like the certs didn't get generated correctly. If you can, delete the…

    10 months ago

  • Created a topic, Missing closing form tag, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Use with ADFS", on the site WordPress Support Forums:
    You need to fill out both the Identity & Service Provider tab using the SAML…

    10 months ago

  • Posted a reply to "A username was not provided.", on the site WordPress Support Forums:
    Try adding an outgoing claim type for Name ID. On my installation: SAM-Account-Name -> Name…

    10 months ago

  • Created a topic, BUG FIX - Admin options / WPML support, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    SOLUTION: The job details page was not displaying for me, so I fixed it by…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Jobs not showing in front end + Calendar not working in admin, wp 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    SOLUTION: The job details page was not displaying for me, so I fixed it by…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Use with ADFS", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. Check permissions, ensure the web server has access to write to that folder.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Use with ADFS", on the site WordPress Support Forums:
    Looking at the source code from where the error is generated, it appears to be…

    1 year ago

  • Created a topic, download_data -> categories bug, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, SAML login failure, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Use with ADFS", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a quick fix for Windows: Edit c:\inetpub\wwwroot\[mysite]\wp-content\plugins\saml-20-single-sign-on\saml\lib\SimpleSAML\Utilities.php (line 1348) (method resolveCert) and add a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't add Patrons", on the site WordPress Support Forums:
    Logging does occur. The log file where I copied those errors from is specified in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't add Patrons", on the site WordPress Support Forums:
    Similar messages on my PHP log reveal what looks to be a write-permission error to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't add Patrons", on the site WordPress Support Forums:
    With regard to the AJAX error, I receive this error when clicking the "Request" button…

    1 year ago