WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

markmelch

Profile picture of markmelch
  • Member Since: December 30th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Getting server not found error on 1 of 3 mapped domains", on the site WordPress Support Forums:
    Domain name was inactive pending re verification. All good. Thanks.

    4 months ago

  • Created a topic, Getting server not found error on 1 of 3 mapped domains, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Does it work well with Multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    My multisite installation is in one DB. I have WP Optimize activated on just my…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Functions File is missing!"", on the site WordPress Support Forums:
    @Nostrodamus You need to FTP or cPanel. Navigate to /public_html/wp-content/plugins/wp-optimize Delete the wp-optimize folder and…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Functions File is missing!"", on the site WordPress Support Forums:
    I had this happen on 3 sites tonight after updating the plugin: Warning: include_once(__DIR__/wp-optimize-main.php) [function.include-once]:…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Possible to have multiple accordions on one page?", on the site WordPress Support Forums:
    Got it, give each accordion a unique div ID. $('#accordion').accordion({collapsible: true, active: false}); $('#accordion2').accordion({collapsible: true,…

    10 months ago

  • Created a topic, Possible to have multiple accordions on one page?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Problem with image/pdf on subdomains - mime", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like that solved it for me. Thanks SO much Ipstenu (Mika E.) for the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with image/pdf on subdomains - mime", on the site WordPress Support Forums:
    No. Just overwrote. But attempting delete first then reinstall...

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem with image/pdf on subdomains - mime", on the site WordPress Support Forums:
    Recent and only on subdomains. Have manually reinstalled WP, deactivated all plugins, repaired/optimized DB, etc.…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with image/pdf on subdomains - mime, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Images broken or giving 403 error on multisite subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Zilla... the author of Bullet Proof Security has some good info at http://altlab.com/hotlinking.html

    1 year ago

  • Posted a reply to "Images broken or giving 403 error on multisite subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I've got a similar issue. Images at root are OK but images in subdomains are…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Toolbar only showing on Home page", on the site WordPress Support Forums:
    One of my sites had the same problem today. Plus the galley slideshow was not…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Redirects even when using stealth url", on the site WordPress Support Forums:
    Here are my slp settings: a:4:{s:6:"enable";s:1:"1";s:12:"redirect_url";s:14:"mysite.org";s:8:"question";s:6:"ques";s:6:"answer";s:3:"ans";} Are the numbers after "s:" supposed to match your…

    1 year ago

  • Created a topic, Redirects even when using stealth url, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Login Security Solution] Manual Uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    I will but I may not get to it until next week... I'll keep you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Login Security Solution] Manual Uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    Dan, I did delete the pluging, assured the tables were gone, then reinstalled via network/plugin-install.php,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Login Security Solution] Manual Uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    I cleaned the DB and reactivated AND was able to log in. Then I got…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Login Security Solution] Manual Uninstall", on the site WordPress Support Forums:
    Another option is to put the plugin files back, activate, ... When the plugin is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple History] Is it possible to track plugin updates?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Dan. I also realized I could deactivate a plugin, update it and then reactivate…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Login Security Solution] Manual Uninstall, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple History] Is it possible to track plugin updates?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Broken Link Checker] Call to undefined function, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Untoggled Use SSL checkout but browser still redirecting to https", on the site WordPress Support Forums:
    My bad. Solution is to turn off 'FORCE SSL'

    4 years ago

  • Created a topic, Untoggled Use SSL checkout but browser still redirecting to https, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, API Problem with wordpress.com stats, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago