WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

marialipani

Profile picture of marialipani
  • Member Since: February 12th, 2010
  • Posted a reply to "[Plugin: Google XML Sitemaps] Error at Google Webmaster Tools", on the site WordPress Support Forums:
    hi, i have the same problem too. the "work around" would be to ftp to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com...", on the site WordPress Support Forums:
    Great news! I just got an e-mail from my host provider and the following worked.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com...", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's the site. Could it be that when i dragged the functions.php file to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com...", on the site WordPress Support Forums:
    yes. i did that last night using the phpMyAdmin.

    4 years ago

  • Posted a reply to "I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com...", on the site WordPress Support Forums:
    when i read the quick fix solution i immediately opened FTP and started looking for…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com...", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you both so much. This is really anxiety provoking and I'm not out of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com...", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks. I'm having trouble with the c-panel but have just sent a message to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com...", on the site WordPress Support Forums:
    I had found this thread earlier and tried the functions.php fix, but it didn't work…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Changed settings, now can't get into blog!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I just tried this method and now have the following message: Warning: require_once(TEMPLATEPATH/lib/classes/css.php) [function.require-once]:…

    4 years ago

  • Created a topic, I changed my settings from http://example.com to http://www.example.com..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago