WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mamaestes

Profile picture of mamaestes
  • Member Since: June 18th, 2004
  • Posted a reply to "Spoke too soon - Newly created galleries work - previously created don't", on the site WordPress Support Forums:
    I created a new page and added the album to THAT page - and it…

    8 months ago

  • Created a topic, Spoke too soon - Newly created galleries work - previously created don't, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Gallery links to album page - won't open gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - that's weird - some of these galleries are years old and that never…

    8 months ago

  • Created a topic, Gallery links to album page - won't open gallery, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade to WordPress 3.8 and Next Gen 2.0.40 issues", on the site WordPress Support Forums:
    I am running the newest version of both WordPress and NextGen - my galleries all…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade to WordPress 3.8 and Next Gen 2.0.40 issues", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone out there help? None of my galleries will open - they just link…

    8 months ago

  • Created a topic, Upgrade to WordPress 3.8 and Next Gen 2.0.40 issues, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Domain name shows on home page but host url shows ons all others", on the site WordPress Support Forums:
    I have moved my wordpress site to http://theestesbunch.com/ATI - and set everything up to point…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Domain name shows on home page but host url shows ons all others", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - to clarify - I don't want them to see my site (mamaestes.com/etc.) when…

    2 years ago

  • Created a topic, Domain name shows on home page but host url shows ons all others, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Can't seem to find my original database -", on the site WordPress Support Forums:
    BINGO!!! That was it! Thank you so much! I just didn't scroll down far enough…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Can't seem to find my original database -", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue - I've got the right db name but it's acting as if that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Can't seem to find my original database -", on the site WordPress Support Forums:
    Now I'm getting an error establishing database connection message. Sigh. I'm going to create a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Can't seem to find my original database -", on the site WordPress Support Forums:
    That's exactly what it's acting like - but when I check the wp-config.php file, all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Can't seem to find my original database -", on the site WordPress Support Forums:
    I can go into myphpadmin and see my posts, etc. The database name is correct…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Can't seem to find my original database -", on the site WordPress Support Forums:
    It started today - I added a line to wp-config to get my next gen…

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress Can't seem to find my original database -, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Memory limit exceeded Next Gen Gallery - help?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Edit] Font Tools wipes super edit bar, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Permalink my thumbnails & Title", on the site WordPress Support Forums:
    Tried this but it is still linking to the image thumbnail...http://theestesbunch.com/2011 no plugins running at…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: ULTIMATE FREE VIDEO GALLERY, youtube and flv videos in plugin or widget] How to stop Autopl", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Help?

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: ULTIMATE FREE VIDEO GALLERY, youtube and flv videos in plugin or widget] How to stop Autopl, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: New Blog Defaults] Can't get to new blog default settings, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Updated multisite to 3.1 and now my plugin page is blank", on the site WordPress Support Forums:
    It's a plugin issue - deleted all my plugins and the page is back. I'll…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Akismet update and now I can't hardcode the api key on my multisite install", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Working!

    3 years ago

  • Created a topic, Updated multisite to 3.1 and now my plugin page is blank, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Akismet update and now I can't hardcode the api key on my multisite install", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't tried that...can you help with with the exact code I'd put in there?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Akismet update and now I can't hardcode the api key on my multisite install", on the site WordPress Support Forums:
    Had to revert back to an older version for now to protect my blogs...but if…

    4 years ago

  • Created a topic, Akismet update and now I can't hardcode the api key on my multisite install, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks in Multisite...", on the site WordPress Support Forums:
    It got the permalinks back to their original structure so the teachers could use it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks in Multisite...", on the site WordPress Support Forums:
    found a fix here - appears to be working for us. http://premium.wpmudev.org/forums/topic/plugin-to-fix-the-pesky-changing-permalinks

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks in Multisite...", on the site WordPress Support Forums:
    I must not have the correct htaccess code because the menu doesn't appear on any…

    4 years ago

  • Created a topic, Permalinks in Multisite..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Nextgen Gallery viewer not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    thumbnails was an issue with image size - just checked the automatically resize option under…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Nextgen Gallery viewer not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    Jonniboo - yes. I reinstalled wordpress and got rid of the WordPress Users plugin (it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Inserting Galleries/Albums on pages doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Got rid of wordpress users plugin and reinstalled wordpress - it works

    4 years ago

  • Posted a reply to "NextGen will insert galleries in posts but not on pages", on the site WordPress Support Forums:
    Reinstalled wordpress multisite and got rid of WordPress Users plugin and my galleries are appearing.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Nextgen Gallery viewer not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    I am running multisite and I still can't get it to work. I have reverted…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Inserting Galleries/Albums on pages doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Nextgen Gallery viewer not working after update", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem as webworksmedia - getting the shortcode on the pages (but…

    4 years ago

  • Posted a reply to "NextGen will insert galleries in posts but not on pages", on the site WordPress Support Forums:
    also - am using the shutter effect...

    4 years ago

  • Created a topic, NextGen will insert galleries in posts but not on pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Gallery Thumbnails on sidebar don't show in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    I also cannot see the gallery thumbnails in the widget on Safari. I really need…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: live-calendar] Live-Calendar Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Reinstalled and got it working.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Gallery Thumbnails on sidebar don't show in Chrome, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Password Protect WordPress] Default to off for multi-site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: live-calendar] Live-Calendar Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    am I the only one having that trouble?

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: live-calendar] Live-Calendar Plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Broken plugin - Dashboard Widget Manager, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Next Gen Album Thumbnail Options", on the site WordPress Support Forums:
    No...I really need some help on this though!

    5 years ago