WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

maltamario

Profile picture of maltamario
  • Member Since: February 21st, 2011
  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks yeah, I'm gonna try that now. There's a little over 8600 blogs so I'm…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    This is interesting, in the 3rd post Caroline describes telling wordpress to repair database tables.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Everyone, It's failing on the 80th or 81st or 82nd blog, I can't tell…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    I missed the mu-plugins folder before so I got excited there. But it failed out…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    ok, I just tried updating manually and still no luck. Getting the same error. Please,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    and I wouldn't have to worry about the network upgrade part of it?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    This is with the auto-upgrade. I've got about 9000 blogs so I'm a little scared…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    All of my blogs work currently under 3.0.5 as subdomains. So I've got wildcard DNS…

    3 years ago

  • Created a topic, Cannot update multisite 3.0.5 to 3.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Problem updating to 3.1 with network, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Error on Network update - "Error message: A valid URL was not provided.", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "error when update sites", on the site WordPress Support Forums:
    I just got this error today, but I have no errors in my php error…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Widgets unavailable network wide in Multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    Oh sorry, yes that's what I mean. The admin's per blog can't see a widgets…

    3 years ago

  • Created a topic, Widgets unavailable network wide in Multisite?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago