WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

malibu06

Profile picture of malibu06
  • Member Since: November 9th, 2009
  • Posted a reply to "Reading Settings Static Page - Blog Posts not showing", on the site WordPress Support Forums:
    You can see how I've got my Reading Settings here http://s298.photobucket.com/albums/mm269/smedman/?action=view&current=readingSettings.gif

    4 years ago

  • Created a topic, Reading Settings Static Page - Blog Posts not showing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Reading setting Front Page/Post Page dropdowns both show pages ?", on the site WordPress Support Forums:
    dertien, your Posts Page is really just a placeholder page. Think of it as the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics for WordPress] Site Overlay Problem in WordPress 2.8", on the site WordPress Support Forums:
    i'm running 2.9.2 with Yoast's Google Analytics Plugin. tried ticking the "track the admin too"…

    4 years ago

  • Created a topic, A B Testing - Menu Navigation, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Different Themes with Google A/B Testing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jan, I'm looking at doing the same thing. Check out http://www.leewillis.co.uk/how-to-split-test-wordpress-themes/ seems like some…

    4 years ago

  • Created a topic, Google Analytics w/ wordpress in its own directory - doesn't seem to work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, how to adjust the visible part of a thumbnail with slimbox, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Remove Image from Gallery without deleting from Media Library, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Warning: session_start() [function.session-start] after hacked, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Call to undefined function", on the site WordPress Support Forums:
    esmi - i renamed the sidebar1 to sidebar-1 and changed the code to get_sidebar('1') and…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Call to undefined function", on the site WordPress Support Forums:
    we built a sidebar1.php as part of the theme so figured get_sidebar1() would pull it

    5 years ago

  • Created a topic, Fatal error: Call to undefined function, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "PHPurchase - anyone tried it?", on the site WordPress Support Forums:
    ahhh Michael, here is the link http://www.phpurchase.com/ since it is not free...?

    5 years ago

  • Created a topic, PHPurchase - anyone tried it?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "obfuscated code - can anyone decode?", on the site WordPress Support Forums:
    the site is www.artcretedesigns.com i've disabled the index.php file and it is pointing to the…

    5 years ago

  • Created a topic, obfuscated code - can anyone decode?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "keep index.html live while WP is installed on root", on the site WordPress Support Forums:
    thanks adiant, in this example would I change the General / Settings to point to…

    5 years ago

  • Created a topic, keep index.html live while WP is installed on root, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "How can I turn off WordPress' index.php redirect to domain root?", on the site WordPress Support Forums:
    trying to do what mayurj has done (have both html and php site live at…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys, Thanks for all the help! One of my buddies fixed the issue. I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Henk, Yeah, I've tried renaming the original index.html and deleting it a few times,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    another thought... i don't think this would work... but... On the general settings page, should…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    hi henk, 1. no error logs that I can see 2. on the FTP structure,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    you can see my cgi error log? wow! I'm not sure if that is good…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    yes, the root has the three folders wp-admin wp-content wp-includes and then the files index.php…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    one more thought... the site was designed in WP 2.8.5 the new server has 2.5.6…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    another thought... not sure if this could be an issue... when I prepped the mySQL…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    Hi guys, thanks for the comments. Since I'm able to get to backend admin, I…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    I just re-uploaded all WP related files to the new server, changed the wp-config.php file…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    looking at the source code for the main url it shows <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD…

    5 years ago

  • Posted a reply to "able to login back-end, but BLANK at front end url", on the site WordPress Support Forums:
    just a clarification: I have deleted index.html so there is only index.php also tried adding…

    5 years ago

  • Created a topic, able to login back-end, but BLANK at front end url, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin Needed] Random Text Widget", on the site WordPress Support Forums:
    There is a plugin called Random Text which has been working great for me!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Quick Contact for sidebar widget?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I found a good contact form for sidebar widgets: Tiny Contact Form It is…

    5 years ago

  • Created a topic, Quick Contact for sidebar widget?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Do I need to use Fantastico, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Songdog, That worked!! Thanks so much!!!! Last thing I need to do is add…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all your help songdog. I've got another solution worked out I believe --…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Javascript Slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Songdog, not sure, but all of the files (javascript, jquery, and image files for…

    5 years ago

  • Created a topic, Javascript Slideshow, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago