WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

mailworm

Profile picture of mailworm
  • Member Since: September 16th, 2011
  • Created a topic, Strong passwords - PHP error when saving user, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Retrieve ID of an image by URL and store as featured image then, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Strange behaviour depending on number of posts shown!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "the plug-in has stopped updating tweets", on the site WordPress Support Forums:
    @frankmarion: Did You get which tweeks in BWS are those interfering with Twitter Widget Pro?

    11 months ago

  • Created a topic, Widget add @username results in fatal error!?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, qTranslate + qTranslate slug: sitemap generates main language permalink only, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Google Webmaster Tools can't see XML Sitemap!", on the site WordPress Support Forums:
    @nbruley: OK so at this time do NOT insert the a.m. code into Your .htaccess!!!…

    2 years ago

  • Posted a reply to "SEO Title issue", on the site WordPress Support Forums:
    I suppose, You 1) Have altered the whole WP SEO part of this post. 2)…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Google Webmaster Tools can't see XML Sitemap!", on the site WordPress Support Forums:
    @nbruley: You should add the following to Your .htaccess in the next line to "Rewrite…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can I Install This Plugin and Still Keep my Site Hidden Until Our Go Live Date?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes You can - I suppose.. Go in Backend to WP SEO, choose last menu…

    2 years ago

  • Posted a reply to ".htaccess solutions for XML-sitemaps 404 errors don't work", on the site WordPress Support Forums:
    Do You have CHECKED "Ping Yahoo! & Ask.com"??? Uncheck, save settings & Your sitemap will…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Google Webmaster Tools can't see XML Sitemap!", on the site WordPress Support Forums:
    This happend to me when I additionally checked the boxes to ping Yahoo! & Ask.com.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sitemap_index.xml - Page Not Found. Error 404", on the site WordPress Support Forums:
    I just posted a solution: This happens, for what reason ever, if You additionally check…

    2 years ago

  • Created a topic, ERROR: XML Sitemap VERSUS pinging Yahoo! & Ask.com, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    @thethefly: I'm sorry to say, but it still does not work in IE8 nor IE9…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Oh I see.. Well yes, I forgot about the error in Lightbox.js, which has nothing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Oh i forgot: If You can test, I would like to remove fix_ie89() function and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning, actually I updated just my template to use the latest jQuery version by…

    3 years ago

  • Created a topic, HELP PLEASE: Please visit and feedback to me!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moving posts", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I was way too fast.. When doing the inserts via SQL (phpmyadmin or similar)…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moving posts", on the site WordPress Support Forums:
    When adding them, try to remove the primary var and value from any line.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Posts on individual pages", on the site WordPress Support Forums:
    Well, the most simple thing would be to create categories, call them the way Your…

    3 years ago

  • Created a topic, How to update jQuery included in WP 3.2.1?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    SOLUTION! My first intention was right: It's about the JS, in this case it is…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    @thethefly: Thanks for coming back on this here. May You please check this link in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Well, after some time of editing, I come to the conclusion, that I have to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    OK, now I am fine with it. I guess it was about the option when…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I see its working. Got to give it another try. Uploaded one slide only.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Ash, thanks a lot. Just tried this one, but for me it doesnt work on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Ash, would You mind providing the exact link to the Nivo Slider, You are…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    One more remark: When the initial/ first slide has loaded, everything is OK - the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: TheThe Image Slider] Caption Issue in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. I can test and confirm the same problem for IE8 and urgently…

    3 years ago