WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

madvic

Profile picture of madvic
  • Posted a reply to "little bugs", on the site WordPress Support Forums:
    Resolve in the last version

    2 months ago

  • Posted a reply to "Custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    OK, cool a filter ! For archive-faq.php, it's done ;-) Thanks a lot

    2 months ago

  • Created a topic, Custom post type, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Bug for displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, theme, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Design is awful, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Bug in debud mod, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, bug in debug mode, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "menu bug in child theme", on the site WordPress Support Forums:
    After resolution on Sketch Themes Help Desk, here the solution : For an Ivert child…

    2 months ago

  • Created a topic, little bugs, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, menu bug in child theme, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Problem in menu for the last firefox, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "deprecated fucntion", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, You're not corrected this error in your new version... Thanks

    2 months ago

  • Posted a reply to "Translation fr_FR", on the site WordPress Support Forums:
    @EddyLB : Thanks, send me an email with the file to madvic@gmail.com

    4 months ago

  • Posted a reply to "Error in ajax script", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thanks,

    4 months ago

  • Created a topic, Error in ajax script, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Error in debug mod, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Error in debug mode, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Eoor in debug mod", on the site WordPress Support Forums:
    Php version is 5.4.13

    5 months ago

  • Created a topic, Eoor in debug mod, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, error : Strict standards: Declaration of eo_mobile_Walker_Nav_Menu, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "many parameters", on the site WordPress Support Forums:
    OK, sorry. I test that.

    6 months ago

  • Posted a reply to "many parameters", on the site WordPress Support Forums:
    OK, in 5.4.16 php version. This error block the admin, I can't navigate in the…

    6 months ago

  • Created a topic, deprecated fucntion, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, many parameters, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Problem d'affichage fenetre modale", on the site WordPress Support Forums:
    Sur une autre installation, plus de problème. Le problème était sans doute lié à l'installation.

    6 months ago

  • Posted a reply to "No parameters", on the site WordPress Support Forums:
    OK....Today, it's work. Mmmmmm.

    6 months ago

  • Posted a reply to "No parameters", on the site WordPress Support Forums:
    OK, for this 2 messages, but I can't going in theme options, the page is…

    6 months ago

  • Created a topic, Problem d'affichage fenetre modale, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Error in links, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, No parameters, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Replied to an idea, Add function {$cpt}_row_actions

    6 months ago

  • Created a topic, Translation fr_FR, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Error in debug mod", on the site WordPress Support Forums:
    The correction line 72: Before : foreach ( $settings_arr as $key => $value ) :…

    6 months ago

  • Created a topic, Error in debug mod, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Function ereg_replace() is deprecated, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, When I activate the plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Error when I activate the plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Notice: Trying to get property of non-object in ...\wp-admin\update", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem !

    7 months ago

  • Created a topic, Error in variable, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "debug mod", on the site WordPress Support Forums:
    It's better. Thanks

    7 months ago

  • Posted a reply to "debug mod", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. It's not in production. I just test your plugin and my work ;-)

    7 months ago

  • Created a topic, debug mod, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Error with helf_vhp", on the site WordPress Support Forums:
    Add in the constructor (line 30) : define("helf_vhp",0); public function __construct() { define("helf_vhp",0); add_action( 'init',…

    8 months ago

  • Created a topic, Error with helf_vhp, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, error for authentification, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Working on a 4.0 version", on the site WordPress Support Forums:
    - A complete rewriting ! - Multilanguage support !

    10 months ago

  • Posted a reply to "Category Base URL 404", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Have you find a solution ? I have the same problem. Thanks

    10 months ago

  • Posted a reply to "no register link in modal mod", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, i'm sure. When i'm not in modal template, the lonk register appear !

    1 year ago

  • Created a topic, no register link in modal mod, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago