WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Mike

Profile picture of Mike
  • Member Since: February 17th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Not working with Kindle Fire HD, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "How to fix this problem : Recently an error occurred while creating the CSS / JS", on the site WordPress Support Forums:
    I've seen a few old thread about this but no solution. In on thread Frederick…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    I loosened up the permissions on my .htaccess file and reactivated WP-Listings, but I don't…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    By default (the way I have it set) CloudFlare only caches images and CSS, not…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    I see your latest update offers the ability to change the Listings post type slug…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. This is a pretty darn new WP install, just a few months old. (I…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I deactivated all plugins except WP-Listings. Still the /listings/ archive page will not load.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    OK, so far I have tried disabling W3TC, WordPress SEO, and Simple Real Estate Pack.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know how you got the correct archive page template, but when I go…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. My permalinks have been set to Post Name for years. My IDX plugin requires…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    I did save it as Post Name and Save. The WordPress version is shown on…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Single Listing page 404", on the site WordPress Support Forums:
    Did that, didn't help.

    2 months ago

  • Created a topic, Single Listing page 404, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Empty cache not working, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Very Cool!, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "wp-content/cache folder at 20+ GB", on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone know if this has been fixed in version 0.9.4?

    4 months ago

  • Posted a reply to "Two-fold page cache problem", on the site WordPress Support Forums:
    godavid33, for Page Cache are you using Disk:Enhanced? I had the issue with pages not…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Double URL in minify, so error loading", on the site WordPress Support Forums:
    Which version are you using, Miz.Michele?

    4 months ago

  • Created a topic, Not detecting Surface Pro tablet, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plug in causing white screen error", on the site WordPress Support Forums:
    @jwiere03, the only plugins we have in common are WordPress SEO and Revolution Slider. @…

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to exclude an image from og:image (open graph) meta tag", on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever find a answer to this? I have the same question.

    6 months ago

  • Created a topic, Icons tagged with og:image tag, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Work with WP Mobile Detect?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Plug in causing white screen error", on the site WordPress Support Forums:
    Never used it before. I have several plugins specific to my industry, as well as…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Plug in causing white screen error", on the site WordPress Support Forums:
    Ditto. Subscribing to this thread in hopes of a solution.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Suddenly 'error' on every page", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. Apparently it's quite common: http://wordpress.org/support/topic/plug-in-causing-white-screen-error

    7 months ago

  • Created a topic, white page error, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Altos charts not loading", on the site WordPress Support Forums:
    I'm afraid the latter may be the case. If you put the source URL that…

    7 months ago

  • Created a topic, Altos charts not loading, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Delay or Failure to Load on iPod", on the site WordPress Support Forums:
    Upon further review, I'm not sure if my problem is the same as Jaime's. Turns…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Remove lazyload in indexpage", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the work-around, but I can't get it to work in one situation. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Delay or Failure to Load on iPod", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having an issue which may be related. With BJ Lazy Load activated, using my…

    7 months ago

  • Created a topic, Error upon activation, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Better WP Security .htaccess write issues causing errors in W3 Total Cache", on the site WordPress Support Forums:
    So far I've been running both plugins with no problems. I think W3TC only changes…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Better WP Security .htaccess write issues causing errors in W3 Total Cache", on the site WordPress Support Forums:
    I was wondering about this myself. I'll watch this thread and hope you get an…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not Working with W3TC", on the site WordPress Support Forums:
    I found a work-around. In W3TC under Page Cache, use the Rejected user agents field…

    7 months ago

  • Created a topic, Not Working with W3TC, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Remote scripts?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Watermark Preview not working, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Not iOS?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "purge dynamic page from cache", on the site WordPress Support Forums:
    This ties into my thread here: http://wordpress.org/support/topic/purge-single-page-in-093 You used to be able to view that…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Purge single page in 0.9.3?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    9 months ago

  • Posted a reply to "Warning: Missing argument", on the site WordPress Support Forums:
    Not for me. Just updated to 1.4.19 and the issue remains.

    9 months ago

  • Created a topic, Purge single page in 0.9.3?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Photos by lat/long location?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Creative Commons rights?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Widget Logic for Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, works like a charm! Thanks, Mike

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to?", on the site WordPress Support Forums:
    Hoops is a cool feature, but I'm not sure it will help me here. In…

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, got it now, thanks! One more question while I have you. So, I understand…

    10 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Your theme contains a meta description, which blocks WordPress SEO", on the site WordPress Support Forums:
    I also noticed the warning persisting after manually deleting the line in header.php. One would…

    12 months ago