WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lvalesko

Profile picture of lvalesko
  • Member Since: January 3rd, 2008
  • Posted a reply to "wp-o-matic not auto fetching", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't know I had to set up anything else outside of installing the plug…

    4 years ago

  • Created a topic, wp-o-matic not auto fetching, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, wp-o-matic not auto fetching, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalink messed up after upgrading to 2.9.2", on the site WordPress Support Forums:
    Ya, we haven't logged into this blog for a couple of months as we're deciding…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalink messed up after upgrading to 2.9.2", on the site WordPress Support Forums:
    I thought if I was hacked my site wouldn't be there, or would redirect to…

    4 years ago

  • Created a topic, Permalink messed up after upgrading to 2.9.2, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "All links only go to homepage - HELP!!", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, setting them to the default worked, (it's ugly but at least it works). Any…

    5 years ago

  • Created a topic, All links only go to homepage - HELP!!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, HELP! The page isn't redirecting properly after upgrade., on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "All links just goes to homepage not to posts", on the site WordPress Support Forums:
    bump.......

    6 years ago

  • Posted a reply to "All links just goes to homepage not to posts", on the site WordPress Support Forums:
    I read about that here and already tried but no luck... I also exported my…

    6 years ago

  • Posted a reply to "All links just goes to homepage not to posts", on the site WordPress Support Forums:
    bump...

    6 years ago

  • Created a topic, All links just goes to homepage not to posts, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Categories and Tag links not working", on the site WordPress Support Forums:
    WOW - I have to say I'm very disappointed by this forum as I have…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Categories and Tag links not working", on the site WordPress Support Forums:
    PLEASE HELP!!!! Do questions posted on this forum ever get answered??? I have yet to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Categories and Tag links not working", on the site WordPress Support Forums:
    BUMP

    6 years ago

  • Posted a reply to "Categories and Tag links not working", on the site WordPress Support Forums:
    Bump

    6 years ago

  • Created a topic, Categories and Tag links not working, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Can I exclude my visits?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Error message when correct answer is given", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't change anything but wonder if I need to...Not sure how to do this...…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Googling blog comes up with login page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks whooami! Where do I put the robots.txt file?

    7 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.3.1 post preview gone", on the site WordPress Support Forums:
    My "Preview" button brings up my blog with a message that says "Sorry, no posts…

    7 years ago

  • Created a topic, Error message when correct answer is given, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago