WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

luvs

Profile picture of luvs
  • Member Since: December 6th, 2010
  • Posted a reply to "WordPress Star Rating Broken, showing yellow bar", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Admin "Help" Tab Displaying No Text", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved: Deleted "Buddypress Xtra Signup"

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Star Rating Broken, showing yellow bar", on the site WordPress Support Forums:
    They also broke for me too! here is my list of plugins: http://pastebin.com/WjEPK6rR

    3 years ago

  • Created a topic, Admin "Help" Tab Displaying No Text, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "W3TC NOT compatabile with buddypress at all.. DON'T Recommend!", on the site WordPress Support Forums:
    The problem still persists... Will you help me with this! Or atleast tell me how…

    3 years ago

  • Created a topic, W3TC NOT compatabile with buddypress at all.. DON'T Recommend!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, HotFix Plugin not fixing a bug, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Solved it... deactivated the "cbnet Different Posts Per Page" plugin. :D

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    :(

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I understand. I hope it's not NextGen Gallery, as I really need that plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Well could you get the attention of a WP senior? Because I know that my…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for a reply!!!! I haven't added any plugins since the upgrade.. It's only when…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    I have this problem too... what HAPPENED???? It just says "No Media Attachments Found" right…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Ban] Function get_IP to pass $user_ID, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Lightbox Gallery] WHAT do I do? Where can I upload? Where is my Album?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago