WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lutzcreativegroup

Profile picture of lutzcreativegroup
  • Member Since: October 2nd, 2012
  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    According to Time.ly this has been fixed in Version 2. Not sure if that is…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    First, are you experiencing the white screen glitch? If not, I don't think you need…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    After commenting out Line 128 in the all-in-one-event-calendar per Time.ly's suggestion, I am back in…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Time.ly support is only M-F so I'll need to wait till Monday to hear from…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    I am running version 1.11.5 which is the latest. This the Pro version. I have…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Actually it might be a combination. Here's one of the error logs that does show…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, that comes in pretty handy. Appears it is not Akismet after all. There is…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    I'm a Mac guy. I was looking for the error log in Safari. Where would…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Thinking I need to restore from a backup.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Same with /update-core.php

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    When I view the error log for the offending /plugins.php it too is blank.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    This site has been sitting here for a bit. I went in tonight to add…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Apache restart didn't fix it.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I deleted the code that was part of akismet/akismet.php and clicked Update File. Then…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    There are all these files accessible by the editor. akismet/index.php akismet/class.akismet.php akismet/wrapper.php akismet/readme.txt akismet/class.akismet-admin.php akismet/class.akismet-widget.php…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    It's gotta be something to do with Akismet. Before I hit Update I didn't have…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    Since installing Akismet 3.0.0 I get the white screen on these pages: /wp-admin/update-core.php /wp-admin/plugins.php

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    I'm on WordPress 3.8.3 Elegant Themes: Harmony (with child) Since I can't see any of…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Akismet plug-in produces White Screen of Death", on the site WordPress Support Forums:
    I just attempted to update to Akismet 3.0.0. It did the download, but never activated.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Shortcodes Work, but do not include chosen Target", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I fixed it via the functions.php by changing the line to this: $ritorna .=…

    3 months ago

  • Created a topic, Shortcodes Work, but do not include chosen Target, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Video not Playing in Firefox on PC", on the site WordPress Support Forums:
    Ugh. Okay. I will select WordPress Default since I have no idea how to disable…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Video not Playing in Firefox on PC", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any harm using Strobe? Not really sure what the difference is.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Video not Playing in Firefox on PC", on the site WordPress Support Forums:
    Having issue on another site, but it is not live yet. Video.js and WordPress Default…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Video not Playing in Firefox on PC", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, really weird. Now it's working with any of the settings. There was an issue…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Video not Playing in Firefox on PC", on the site WordPress Support Forums:
    Kyle, I am able to play the video on the link you sent in Firefox…

    3 months ago

  • Created a topic, Video not Playing in Firefox on PC, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Change WP jQuery Lightbox IMG Title Color, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "502 Bad Gateway Site DOWN", on the site WordPress Support Forums:
    They restarted Apache, I deleted the better-wp-security folder in the plugins folder and my site…

    6 months ago

  • Posted a reply to "502 Bad Gateway Site DOWN", on the site WordPress Support Forums:
    Chatting with my host. They say it has something to do with how the plugin…

    6 months ago

  • Posted a reply to "502 Bad Gateway Site DOWN", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody? I'm going to restore my site from a backup. So glad I used BackupBuddy…

    6 months ago

  • Created a topic, 502 Bad Gateway Site DOWN, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Dates not Getting into Salesforce", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for fixing the issue. Glad you were able to resolve it. Love the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Dates not Getting into Salesforce", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody? Bueller? Bueller?

    6 months ago

  • Created a topic, Dates not Getting into Salesforce, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Date of Birth not Getting into SalesForce, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Post Order, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Remove Add to Cart Buttons from Product Page", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to hide the Add to Cart button with just CSS: .woocommerce .products…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cannot "Add Media" To Page Or Post After WP 3.5 Installation", on the site WordPress Support Forums:
    iFeature Pro is a theme by the way, not a plugin.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot "Add Media" To Page Or Post After WP 3.5 Installation", on the site WordPress Support Forums:
    Figured out my issue. It was with iFeature Pro version 4.2, I am in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot "Add Media" To Page Or Post After WP 3.5 Installation", on the site WordPress Support Forums:
    esmi, huh? Don't understand what was impolite.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot "Add Media" To Page Or Post After WP 3.5 Installation", on the site WordPress Support Forums:
    Doubt it's security. I'm on a Mac. Happening in Safari and Chrome.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot "Add Media" To Page Or Post After WP 3.5 Installation", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry forgot to mention that I added that. I just discovered that the problem is…

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot "Add Media" To Page Or Post After WP 3.5 Installation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Widget] Latest Release 0.2.1 Breaks Website", on the site WordPress Support Forums:
    <a href="#"> <div class="ButtonAccelerationCoaching"></div></a><p><div style="margin-top:-5px;margin-bottom:5px;height:100px"><a href="#"><img class="aligncenter size-medium wp-image-67" title="Acceleration Coaching" src="http://growthers.com/wp-content/uploads/2012/10/AccelerationCoaching_220x100.jpg" alt="" width="220" height="100"…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Widget] Latest Release 0.2.1 Breaks Website", on the site WordPress Support Forums:
    I switched back to 0.2 after getting the old widget from my host's backup. Phew.…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Content Widget] Latest Release 0.2.1 Breaks Website, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago