WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Lupaus

Profile picture of Lupaus
  • Member Since: October 31st, 2012
  • Created a topic, Widget spacing help, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Just what I was looking for!, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Widget spacing changed in Jenny, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't connect to List", on the site WordPress Support Forums:
    oops, meant: align it center or right side instead of the default left. :-)

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't connect to List", on the site WordPress Support Forums:
    Aaah, yes it was a simple user error on my end. Thanks for the advise!…

    7 months ago

  • Created a topic, Can't connect to List, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Modify plugin for autoresume?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "How to embed player in footer?", on the site WordPress Support Forums:
    Got the code to work with some modifications but the autoresume function is not working.…

    8 months ago

  • Created a topic, How to embed player in footer?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, How to embed player in footer?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "How to center menu links", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent - thanks so much! It worked. :-)

    9 months ago

  • Created a topic, How to center menu links, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not working in Mobiles", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I just disabled a few useless plugins.. maybe that did it then? :-)

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working in Mobiles", on the site WordPress Support Forums:
    Aaargh! I don't have lot of plugins installed, only: contact form 7, nextgen gallery, wp…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working in Mobiles", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking. Oddly it does not show for me on Safari using a mobile..edited…

    1 year ago

  • Created a topic, Question about Titles, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Not working in Mobiles", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.robertoscott.com Thanks for your advise! :-)

    1 year ago

  • Created a topic, Not working in Mobiles, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Image titles not saving!", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone pls???

    1 year ago

  • Posted a reply to "Logo NOT showing in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Aah, ok found an answer to the missing logo in IE. Needed to change a…

    1 year ago

  • Created a topic, Logo NOT showing in IE, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Image titles not saving!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Removing page icons, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, This theme is amazing !!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago