WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lumenbeing

Profile picture of lumenbeing
  • Member Since: February 3rd, 2009
  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] How does use of external domains affect traffic analytics?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrea. Found this post through a google search and its close enough to my…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay that didn't work either...

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay so making the change you suggested did not solve the issue. But I think…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yep that part is working fine. Just wondering about the way options are set here.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ipstenu, thanks for taking an interest in my issue. It is really holding up development…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    I think there is a clue here :)

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yep. I've got a bunch of these: [Thu Jan 27 12:30:00 2011] [error] [client 123.125.71.107]…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    er... <script src="http://pastebin.com/embed_js.php?i=Bs35eVjN"></script>

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Didn't know about the forum rules for pasting in loads of code. Here is the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installed on AWS - Permalinks not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response. Yes. Sub-domains are working. Its just the permalinks that are causing…

    4 years ago

  • Created a topic, Multisite installed on AWS - Permalinks not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multisite permalink and missing site problem", on the site WordPress Support Forums:
    I have a different problem. My domain is configured for sub-domains but I can't get…

    4 years ago

  • Posted a reply to "After network install, can't access wp-admin, getting wp-signup instead", on the site WordPress Support Forums:
    Okay I have resolved myself to the fact that WordPress is just going to change…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Run WordPress Multisite on AWS (Amazon Web Services - EC2)?", on the site WordPress Support Forums:
    So far setting up multi-site on AWS / ec2 has been one thing after another.I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "After network install, can't access wp-admin, getting wp-signup instead", on the site WordPress Support Forums:
    Now this is weird. After changing the database, everything worked fine, but I'm not having…

    4 years ago

  • Posted a reply to "After network install, can't access wp-admin, getting wp-signup instead", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome. You were right Andrea. I had to change the site and home tables. Took…

    4 years ago

  • Posted a reply to "After network install, can't access wp-admin, getting wp-signup instead", on the site WordPress Support Forums:
    Same theme? That's the default theme. It is not a coincidence.

    4 years ago

  • Posted a reply to "After network install, can't access wp-admin, getting wp-signup instead", on the site WordPress Support Forums:
    Also, to be clear, I have not added any new sites. Echotreemedia.com is the base…

    4 years ago

  • Posted a reply to "After network install, can't access wp-admin, getting wp-signup instead", on the site WordPress Support Forums:
    kuld33p, what do you mean check my redirects? the .htaccess? Andrea_r, do you mean that…

    4 years ago

  • Created a topic, After network install, can't access wp-admin, getting wp-signup instead, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "/WP-Admin (Not Found) - Site works fine - can't edit", on the site WordPress Support Forums:
    Seriously what is the answer here. This is weird. Many of the admin pages work,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP Ecommerce Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem and boy is it frustrating. I can't even get into my admin panel…

    6 years ago