WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Luca75

Profile picture of Luca75
  • Member Since: December 22nd, 2009
  • Posted a reply to "Buggy - facebook buggy, G+ not on firefox on second tab", on the site WordPress Support Forums:
    Not only! It freezes out any kind of link in the page! Any solution about…

    1 month ago

  • Created a topic, Password protected downloads, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: jQuery Colorbox] Gallery not working and maximum number of slides", on the site WordPress Support Forums:
    Any idea? Any Reply, please? Luca

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: jQuery Colorbox] Gallery not working and maximum number of slides, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] Comments.php - So different from your example - Please Help me", on the site WordPress Support Forums:
    Oh! Well, but it does not work at all! http://www.convivendo.net :-(

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Facebook Connect] Comments.php - So different from your example - Please Help me, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGen Gallery] Thumbnails included in Slideshow?!?", on the site WordPress Support Forums:
    I solved the problem. I included previous thumbails in the folder and, once loaded in…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGen Gallery] Thumbnails included in Slideshow?!?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Firefox and RSS feed issues", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Excalibur, I had the same problem and I find out it is quite common…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Frontpage-Slideshow] Screen reslution pushed out", on the site WordPress Support Forums:
    I really would like to show your plugin in my index.php (static frontpage). But I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Next/Previous Button - Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I found out the problem, even if I do not know the reason. First:…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Page Navi not working with 2.8.1, Mysql 5.1.34 & PHP 5.2.9", on the site WordPress Support Forums:
    php_value mysql.trace_mode "0" into the htaccess is the answer. Sorry? I have the same problem,…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Next/Previous Button - Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your suggestions. out of curiousity, are you just trying to get the…

    5 years ago

  • Created a topic, Next/Previous Button - Problems, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago