WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lovemarshall

Profile picture of lovemarshall
  • Member Since: March 13th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, How to add images, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Created a topic, What an incredible theme. Just love it!, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, I only look for Arne Brachhold in the search result page for "XML" query, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Simply amazing, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, How can I get fade effect on image transition?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Its awesome for galleries, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, My fav lighbox plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    Great!

    7 months ago

  • Posted a reply to "multiple GA Accounts", on the site WordPress Support Forums:
    That is one of my fav plugin. In order to get multiple GA accounts, you…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't locate .htaccess files", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Here are two situations. 1. If you are able to access the homepage and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't locate .htaccess files", on the site WordPress Support Forums:
    What is the purpose for which you're looking for the httaccess file?

    7 months ago

  • Posted a reply to "Unable to install WordPress Importer", on the site WordPress Support Forums:
    Wops WordPress was never so complicated. How if you try the manual upload to the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Can't locate .htaccess files", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, You can try to enable the hidden file option using filezilla Version 2.x –…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Cannot insert media (code shows, but picture does not)", on the site WordPress Support Forums:
    I see images on the posts

    7 months ago

  • Posted a reply to "downloaded smushit and my other plugins disappeared!!!!", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try resetting the plugin directory?

    7 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Site Infected", on the site WordPress Support Forums:
    Getting rid of the infected theme is a good decision. Could you snap in the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "How to restore WordPress after deleting?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Janie, Looks like good things are happening. I had a look and could only…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Auto-updates failing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, You can try to update t right away using this url structure example.com/wp-admin/update-core.php Here…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Cannot insert media (code shows, but picture does not)", on the site WordPress Support Forums:
    A url would be appreciated

    7 months ago

  • Created a topic, Jaipur, India, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Unable to install WordPress Importer", on the site WordPress Support Forums:
    You tried a fresh installation? If you use a cache plugin, disable or clear the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "How to restore WordPress after deleting?", on the site WordPress Support Forums:
    I see some light here if you can have access to the database. You have…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Error establishing a database connection", on the site WordPress Support Forums:
    The only way to troubleshoot is to check the database entries once again or recreate…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Unable to install WordPress Importer", on the site WordPress Support Forums:
    I have seen recent issues with jetpack connection to wordpress after migrating to new server…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Use old WordPress Installation?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Riter, You can create the site using your old database and the files without…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Media not found / Convinced it's a install issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It could be a permission issues on the files. If it is just a…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Auto-updates failing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Shacker, May be you can try to disable all the plugin and theme and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Dead slow site", on the site WordPress Support Forums:
    Is that an old version of the plugin? May be you can try to fix…

    7 months ago

  • Posted a reply to "500 Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    You can try afresh using the reference link sent above. Here is how you can…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Dead slow site", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I wish I had a look at the site. There are 16 plugins? I…

    7 months ago

  • Created a topic, Installed it on more than 50 sites so far :), on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Replied to an idea, Settings menu added under the top left tool tip

    9 months ago

  • Created a topic, Dont even connect, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom flag icon for English and Spanish", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Dan, It worked for me.

    1 year ago

  • Created a topic, Custom flag icon for English and Spanish, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Detailed description missing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "won't save setting "User roles that can see the dashboard widget"", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here and the checked box won't stay same after saving the page settings.

    2 years ago

  • Posted a reply to "password protected posts broken after server migration", on the site WordPress Support Forums:
    Could it be any how associated with the mechanism of decrypting the password by different…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Polylang] menu for a theme does not change language", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chouby, Wondering if you could help me on this please. I have same problem…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Field Missing after 3.1 update", on the site WordPress Support Forums:
    Ha Ha. I'm such an idiot. Thats so easy. thanks buddy

    3 years ago

  • Posted a reply to "eror when i change a new theme", on the site WordPress Support Forums:
    i got the same error.

    5 years ago