WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lovefishing

Profile picture of lovefishing
  • Member Since: February 5th, 2011
  • Posted a reply to "Site Crashs in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    just an update , this problem still persists in Chrome on mine and friends browsers…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Website freezing in Google Chrome , 29 nextgen gallerys, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Crashs in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    ok thanks for trying , I restored an backup from earlier today as none of…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Crashs in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    it just freezes on various portfolio project pages . ok in ie9 and latest firefox

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Crashs in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    i can access the page aswell but it freezes Chrome after 20seconds or so when…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site Crashs in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    thx ver 21.0.1180.89 m crashes when you get abit deeper into the portfolio albums say…

    2 years ago

  • Created a topic, Site Crashs in Chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] plug in gallery is not showing all pics, crashing browser", on the site WordPress Support Forums:
    im getting the same issue on www.innen.ie ! Did you get a solution

    2 years ago

  • Posted a reply to "site hacked , just added an index file", on the site WordPress Support Forums:
    ok thanks , Ill check the links out

    2 years ago

  • Posted a reply to "site hacked , just added an index file", on the site WordPress Support Forums:
    i might be in the wrong forum :/, should i re-post in general troubleshooting one…

    2 years ago

  • Created a topic, site hacked , just added an index file, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site hacked Mailware - Help", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the post Jan, Were taking no chances , the main user machine has…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site hacked Mailware - Help", on the site WordPress Support Forums:
    All the links above look like to much hassle! Opted for a total rebuild from…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site hacked Mailware - Help", on the site WordPress Support Forums:
    thank you , ill check them out

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site hacked Mailware - Help", on the site WordPress Support Forums:
    another update from google Safe Browsing Diagnostic page for mydomain.co.uk What is the current listing…

    3 years ago

  • Created a topic, Site hacked Mailware - Help, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Add an image to various categorys", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for taking the time , Ill have a go that route and post back

    3 years ago

  • Created a topic, Add an image to various categorys, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Upload & Permalinks Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Wee update on this . The hosting guys changed the settings on folder ownership of…

    3 years ago

  • Created a topic, Media Upload & Permalinks Problem, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site Suddenly Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ESMI, 1st think I tried was switching to twentyten and same problem , no…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site Suddenly Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Gov Yes I tried setting permalinks to default and save changes . Is that…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site Suddenly Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    tried switching themes to twenty ten and it doesnt work for the std theme either…

    3 years ago

  • Created a topic, Site Suddenly Disappeared, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Navigation Menus not updateing", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved , Theme issue ! switch on WPmenus. Thanks for the trouble shooting datasoftict

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Alpha, menu not working suddenly?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response guys ! Its pointed me in the right direction

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    thank datasoftict , Ive asked them to run that script themselves , create a user…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    thanks t-p ! You are correct, that is were the problem is but the hosting…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    Just ran the test anyway using the IP number I got from pinging the mysql…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Navigation Menus not updateing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks datasoftict , I'll drop you an email now.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks guys , I have the 4 variables ok for the wp-config.php file ok and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    yes tried both variations of the host with and without the port number aswell .…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Navigation Menus not updateing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply . Its a public live website at the minute on the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks 2ells i get the following error; Error establishing a database connection This either means…

    3 years ago

  • Created a topic, Navigation Menus not updateing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Alpha, menu not working suddenly?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi My menus have stopped working . I've very limited knowledge of php . But…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks maoski yes i tried the aswell a couple of times define('DB_HOST', 'mysql01.welcometothenetwork.com:3308 '); Im…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install and connect to database problem", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for your reply, yes i tried DB_HOST to mysql01 and DB_HOST to mysql01:3303 with…

    3 years ago

  • Created a topic, Install and connect to database problem, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago