WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lost_usr

Profile picture of lost_usr
  • Member Since: December 16th, 2011
  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Ugh... Have been on the site for little while now.. making changes here and there...…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Yep.. It's back. Have no idea what's different.. I have not been active on the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Bloody guts... The thing appears to be working just fine again. I'm going to mark…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... Switched back to the theme I was using (somewhat customed out)... No problems. Turned…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    So I installed ERROR MONITOR LOG plugin on my suddenly screaming install of WP... dink…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Do I have this right? If I go to my host folders... grab my media…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Getting into the MEDIA library - smooth as silk. Whatever happened, it got purged after…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Get this - now (just now) I tap on the open tab that's been pointing…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... another interesting tid-bit. A subdomain on the website that is in question is running…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    I've installed and activated Automatic's Twenty Fourteen theme... while doing all the monkeying around on…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    Access to the Media files is also painfully slow... I've successfully opened another "new post"…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected", on the site WordPress Support Forums:
    A few more details: The problem is not the host. I have another 5 websites…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Error "Connection lost. Saving has been disabled until reconnected"", on the site WordPress Support Forums:
    Hm..... Yep. I have the exact same issue. I've updated to the latest WP (my…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "[Theme: Hemingway] 500 Errors on page call", on the site WordPress Support Forums:
    10-4. Thank you. RIP Hemingway

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Theme: Hemingway] 500 Errors on page call", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, quite the ancient thing. Here is the support forum. http://support.warpspire.com/discussions/hemingway Judging from your replies…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Theme: Hemingway] 500 Errors on page call", on the site WordPress Support Forums:
    @WPyogi Just edited my post. The link is: http://warpspire.com/hemingway/ (way, way, way past it's prime,…

    1 year ago

  • Created a topic, [Theme: Hemingway] 500 Errors on page call, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Audio player not showing", on the site WordPress Support Forums:
    The thread (and the last five posts) are totally relevant to the OP. I got…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Audio player not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... Not sure what's changed.. But it's working. Using this code: [mejsaudio src="http://fileWebAddress.mp3"] What ever…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Audio player not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Inserting the [audio src=""} in an exact location in the post, then checking the post…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Audio player not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Am having the same issue. I'm using the simplest [audio src=" ... "] code -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "double jQuery call?", on the site WordPress Support Forums:
    Great Tip! Just pulled the images folder from the root and put it outside... Now…

    2 years ago

  • Created a topic, Wp 3.5 + Ug 2.2 = GOOD, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "double jQuery call?", on the site WordPress Support Forums:
    Mark, Thank YOU for your reply. After I wrote the above post I eventually did…

    2 years ago

  • Created a topic, double jQuery call?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Adding 20,000 images to media library?", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved - I quit trying to do it that way... and am about to embark…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding 20,000 images to media library?", on the site WordPress Support Forums:
    I guess the short answer would be to use a search feature that I could…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding 20,000 images to media library?", on the site WordPress Support Forums:
    Update - still working with wp-filebase Only a few short hours latter I'm back at…

    3 years ago

  • Created a topic, Adding 20,000 images to media library?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago