WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lc

Profile picture of lc
  • Member Since: May 2nd, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, not working with Chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, compatibility with Imagemagick Engine?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, DigitalOcean tutorial on nginx cache, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, it fucks with the database, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, awesome!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "conflit with ACF", on the site WordPress Support Forums:
    indeed. it's ok now. thank you!!

    8 months ago

  • Posted a reply to "conflit with ACF", on the site WordPress Support Forums:
    cool. ;) please notice me/us here when it's fixed.

    8 months ago

  • Created a topic, conflit with ACF, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "slows down my site", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks fo your suport! i'm going to test it again as soon as i have…

    1 year ago

  • Posted a reply to ":/", on the site WordPress Support Forums:
    I see you are really smart Fran! Of course when i said it makes it…

    1 year ago

  • Created a topic, :/, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, slows down my site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    correct: imagemagick engine plugin is working fine to me, when it automatically resizes the images…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    sorry, I still get on the output the same file quality then before. :/ this…

    2 years ago

  • Created a topic, the best for maps, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    i removed: add_filter('jpeg_quality', 'pte_get_jpeg_quality'); I had: add_filter('wp_editor_set_quality', 'pte_get_jpeg_quality'); I croped the image with your plugin:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    the correct imagemagick picture above is a custom thumbnail (using this) automatic generated every-time i…

    2 years ago

  • Created a topic, not working with imagemagick engine, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Poor image quality", on the site WordPress Support Forums:
    no… :/ this is sad. we have a decent way to render thumbnails on WordPress…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    this may help you… no?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Poor image quality", on the site WordPress Support Forums:
    this may help you…

    2 years ago

  • Created a topic, Poor image quality, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Poor image quality", on the site WordPress Support Forums:
    the function are working (i tested both), but the qualaty still crap. maybe Imagemagick does…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Poor image quality", on the site WordPress Support Forums:
    This was after correcting the "ImageMagic" extension on my server configuration. Otherwise it wont have…

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem with the value for "Optimize for quality"", on the site WordPress Support Forums:
    anyone who an help?

    2 years ago

  • Posted a reply to "not work with Post Thumbnail Editor and Crop-Thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    resolved

    2 years ago

  • Posted a reply to "not work with Post Thumbnail Editor and Crop-Thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    resolved.

    2 years ago

  • Created a topic, Poor image quality, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, the "ImageMagic" extension server configuration was incorrect. They just fixe it. And I tested…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    They just corrected "ImageMagic" extension server configuration. and it works. the debug: 20130225 11:19:13 -…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I contacted the server suport regarding the missing imagemagick section. When I get an answer,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    No magick section. You can have look yourself here. The imagemagick works fine on other…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    any news about this sewpafly?

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem with the value for "Optimize for quality"", on the site WordPress Support Forums:
    with the same issue "70" by default, here.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image Quality settings issues after update to v.1.5.0", on the site WordPress Support Forums:
    i got the same issue with 70, here.

    2 years ago

  • Created a topic, problem with the value for "Optimize for quality", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    sorry, i forgot it. here it is: 20130221 18:58:13 - [string] ===== STARTUP PHP MESSAGES…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I did all that steps (i overwrote the funcions.php from your github), but still not…

    2 years ago

  • Created a topic, great, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    can this help you? (sorry I'm a bit out of all this stuff).

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    thank you! unfortunately, we still have the same problem. as you can see here, the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, I do not have the skill to go deeper on this as I would…

    2 years ago

  • Posted a reply to "echo GeoMashup::location_info( on a index loop", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dylan, sorry for being so late. It works fine! If you are curiose, please…

    2 years ago

  • Created a topic, not work with Post Thumbnail Editor and Crop-Thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, not work with Post Thumbnail Editor and Crop-Thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not working with "ImageMagick Engine" plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Not working with "ImageMagick Engine" plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Correction: my WordPress version is 3.5.1.

    2 years ago

  • Created a topic, Not working with "ImageMagick Engine" plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "echo GeoMashup::location_info( on a index loop", on the site WordPress Support Forums:
    ok Dylan. thank you a lot! you are doing a great work! i will wait…

    2 years ago

  • Created a topic, echo GeoMashup::location_info( on a index loop, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago