WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

logansix

Profile picture of logansix
  • Member Since: February 4th, 2004
  • Posted a reply to "Cannot Log Out", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having the issue when someone tries to update their profile. A user…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot Log Out", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. I haven't found a solution yet.

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Awesome Authors] plugin conflict and other issues, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "removing bullets in sidebar, bueno theme", on the site WordPress Support Forums:
    To remove the bullet/image, just replace it with "none". The code shown above was the…

    3 years ago

  • Created a topic, Misiek Photo Album - multi site, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help letting my wordpress automatically update .htaccess", on the site WordPress Support Forums:
    For iPage hosting, do the following. In the CPanel, go to .htaccess editor Click on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "thaccess file", on the site WordPress Support Forums:
    The option to unhide files does not show the htaccess file, even though it says…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Adding logo to site title/header.php/masthead...CSS newb", on the site WordPress Support Forums:
    I found this thread to be very helpful. Basically, update the header template with a…

    4 years ago

  • Created a topic, A comment is held for moderation checkbox not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Gallery Images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    On the link provided, if you scroll down to the "Training Manual" table. All three…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Gallery Images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have an uploads path in Settings -> Media.

    4 years ago

  • Created a topic, Gallery Images not showing, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Maintenance Mode Built-In to WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh... apparently it comes back by itself after a while. It looks like it was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Maintenance Mode Built-In to WordPress?", on the site WordPress Support Forums:
    Add me to the same issue as Woody and RSimpson.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Picasa Image Express] Unable to access mi account", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Was really hoping to use this. Too bad the developer didn't use OpenID…

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Contact all blog admins

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Multiple roles per user / Blog specific roles

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Contact all blog admins

    5 years ago

  • Started topic in the WPMU forums, Contact all blog admins

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Gigya Socialize - Increase Registration and Engagement using Facebook Connect, Twitter and", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the main issue. When a new account is created, it uses the "FirstName LastName"…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Gigya Socialize - Increase Registration and Engagement using Facebook Connect, Twitter and", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so slight issue with the plugin. If you create a user in the blog…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Gigya Socialize - Increase Registration and Engagement using Facebook Connect, Twitter and", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to have an issue with pre-created accounts. I am using it with a…

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, blogname of MAINBLOG in wpmu??

    5 years ago

  • Posted a reply to "OpenIDloginfailed:Invalidopenid.modeNomodeset", on the site WordPress Support Forums:
    Getting the error as well.

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Upgrade to WPMU 2.8.2 failed

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Upgrade to WPMU 2.8.2 failed

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Upgrade to WPMU 2.8.2 failed

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Upgrade to WPMU 2.8.2 failed

    5 years ago

  • Posted a reply to "OpenID login failed: Invalid openid.mode \'\'", on the site WordPress Support Forums:
    There has to be either something wrong with the plugin or a setup step that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Audio Player] Version 2.0 beta released", on the site WordPress Support Forums:
    I switched to using the standalone player for my Mixed Tape plugin. When I used…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin : Mixed Tape] Won't show in directory", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, mine just started working. Sooo, apparently it takes about 12 hours for the new…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not appearing in WordPress Extend directory", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, mine just started working. Sooo, apparently it takes about 12 hours for the new…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not appearing in WordPress Extend directory", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. My plugin showed up this morning on the directory after…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin : Mixed Tape] Won't show in directory", on the site WordPress Support Forums:
    Apparently the zip file without the version on it works. http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-mixed-tape.zip

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin : Mixed Tape] Won't show in directory", on the site WordPress Support Forums:
    Apparently it has to do with the ".1.0.0" part of the zip file name. This…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin : Mixed Tape] Won't show in directory", on the site WordPress Support Forums:
    Downloading plugin package from http://downloads.wordpress.org/plugin/wp-mixed-tape.1.0.0.zip Download failed.: Not Found Installation Failed Arrggh!! Okay. The directory…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin : Mixed Tape] Won't show in directory", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. It just magically appeared. I guess you have to wait for about a day.…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin : Mixed Tape] Won't show in directory, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Plugin shortcode after post loads", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I figured it out!! I created a function to add the shortcode after the…

    5 years ago

  • Created a topic, Plugin shortcode after post loads, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddQuicktag] AddQuickTag doesn't change anything", on the site WordPress Support Forums:
    I found that the quicktags for this plugin only work you start with the tinyMCE…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Audio Player] Version 2.0 beta released", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone else having issues with the player finding the files? I tested direct links to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "share userlist between WP and phpBB?", on the site WordPress Support Forums:
    I tried installing WP-united and it caused nothing but issues. It worked about 80%. Someone…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Using AJAX in the admin", on the site WordPress Support Forums:
    I think problem with is that the call to myplugin_elev_lookup should be to myplugin_ajax_elev_lookup. I…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error on Upgrade to 2.3", on the site WordPress Support Forums:
    apparently some file wasn't properly uploaded

    7 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error on Upgrade to 2.3", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas?

    7 years ago

  • Created a topic, Fatal Error on Upgrade to 2.3, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Problem with "current_page_item" navigation highlighting", on the site WordPress Support Forums:
    The static option worked for me, except when it comes to sub-pages.

    7 years ago

  • Created a topic, Update Magpie RSS, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "wp-people 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    The conversion is getting closer to the end. I am working on the style sheet…

    7 years ago