WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

LiveKnut

Profile picture of LiveKnut
  • Member Since: August 23rd, 2012
  • Created a topic, Parse error, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Network Admin linked to wrong folder", on the site WordPress Support Forums:
    OK, found a solution. The issue was in the RewriteRule of .htaccess file in the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Network Admin linked to wrong folder", on the site WordPress Support Forums:
    OK, ich checked several blog entries for this but I didn't find a solution yet.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Network Admin linked to wrong folder", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm... checked also the db table entries in WP options table. Site-URL und Domain-URL are…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Network Admin linked to wrong folder", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for your answer. Problem changed slightly. I forgot to made the directory…

    8 months ago

  • Created a topic, Network Admin linked to wrong folder, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Error Message on Homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Marcel, I am now on vacation without Laptop. I am not able to check…

    1 year ago

  • Created a topic, Error Message on Homepage, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Add Link to Wallpage (chronicle), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Double Installation?!?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for the quick answer. I've checked it out. In wordpress/langues/ is de_DE.mo,…

    2 years ago

  • Created a topic, Double Installation?!?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Postie] All Emails Being Treated As Possible XSS Attacks & Blocked", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm... Same to me. Only TEXT mails work fine. Have installed version 1.4.4. POP3 SSL…

    2 years ago