WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Litso

Profile picture of Litso
  • Member Since: November 2nd, 2009
  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Slugs] Not happening", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I just checked what's going on, and unfortunately it's not something I can solve.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Slugs] Not happening", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, let me have a look at that.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Latest addthis breaks layout in IE9", on the site WordPress Support Forums:
    I seem to have the same problem, but only on search pages for certain queries..…

    2 years ago

  • Committed [516879] to Plugins Trac:
    Tagging version 1 (doing this rite?)

    2 years ago

  • Committed [516877] to Plugins Trac:
    Adding first version

    2 years ago

  • Posted a reply to "[events calendar] v.6.7.13 still no international month names", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I came here to ask exactly the same. It'd be really nice if I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Attachments and File Uploads not working in Contact Form 7", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, I'm running into the same problem, so I've been fiddling around with the scripts…

    3 years ago

  • Posted a reply to "sociable_html() function no longer in Sociable for WordPress 3.0 ?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much joesmalley!

    4 years ago

  • Posted a reply to "how do you insert the sociable links manually?", on the site WordPress Support Forums:
    If you use Sociable3, use this: <?php if(method_exists($sociable,'get_links')) echo $sociable->get_links(); ?>

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] How to use manually code only", on the site WordPress Support Forums:
    If you're using Sociable3, use this: <?php if(method_exists($sociable,'get_links')) echo $sociable->get_links(); ?>

    4 years ago

  • Posted a reply to "Continuous redirects to /wp-admin/&reauth=1", on the site WordPress Support Forums:
    Well I have an old wpmu setup (that I was trying to move to the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Continuous redirects to /wp-admin/&reauth=1", on the site WordPress Support Forums:
    Bah, that sucks. I was always able to do so when it was still 'wpmu'…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Continuous redirects to /wp-admin/&reauth=1", on the site WordPress Support Forums:
    I know, that's just an old folder. But still, I don't want to install in…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Continuous redirects to /wp-admin/&reauth=1", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the multiple posts, I couldn't edit the one above anymore.. Anyway, I removed…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Continuous redirects to /wp-admin/&reauth=1", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I found the problem. Apparently, my cookies are set at .www.mydomain.com (I force www,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Continuous redirects to /wp-admin/&reauth=1", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried that, but when I use it while setting the site to sub1.domain.com that…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Continuous redirects to /wp-admin/&reauth=1", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, and I can't seem to solve it. It's a fresh…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Tags] Strange bug: Double quote after keyword, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Yoast Breadcrumbs] Links as list items, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago