WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

litlnemo

Profile picture of litlnemo
  • Member Since: November 8th, 2003
  • Posted a reply to "[Plugin: Social] Broadcast to Facebook Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    Mine is up to date.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social] Broadcast to Facebook Page not working", on the site WordPress Support Forums:
    This is happening to me now, too. I was getting the "Session has expired at…

    2 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Stuck in Maintenance Mode after failed plugin upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Just ran into this myself. Deleting .maintenance worked. I was updating 2 plugins. One worked…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Onswipe] Doesn't work for pictures ?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. The cover logo shows but no other images. Plus, now I realize…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Well, good -- it does sound like something that probably isn't quite working as it…

    9 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    That is very weird. I wonder if it's a bug. It sounds sort of as…

    9 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    But what if the site being linked to does actually require a www? I know…

    9 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Well, since you've gotten all alphabetical on us... ;) A. Matt just *did* visit here;…

    9 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Matt, thank you for that info (my cron job was at 30 minutes, but I…

    9 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    I just keep rechecking this thread every couple of days, hoping for news... my blogroll…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comments do not appear to be working (since upgrade to 1.5)", on the site WordPress Support Forums:
    There definitely seems to be more than one problem going on to cause this. I…

    10 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    I don't suppose he mentioned a likely timetable for this, did he? I mean, two…

    10 years ago

  • Posted a reply to "[FYI] Update links 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I just started using the cron job with 1.5 (before with 1.2 I was…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Trackback spam question.", on the site WordPress Support Forums:
    Usually if the trackbacks actually appear on your site, they appear as comments. You would…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Trackback spam question.", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have the trackback moderation plugin installed? If so, look in your moderation page,…

    10 years ago

  • Posted a reply to "After upgrade, can't read comments", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have your blog running in a subdirectory? We had this problem and I…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Comments do not appear to be working (since upgrade to 1.5)", on the site WordPress Support Forums:
    I thought I posted a reply to this earlier, but it's not here... maybe I…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Trackback Spam", on the site WordPress Support Forums:
    I just got 75 from the same guy. I have turned off trackbacks/pingbacks for now,…

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    Argh. That's me above.

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    Well, even if the causes of the php issues are different, it's the same problem…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Trackback not working", on the site WordPress Support Forums:
    No need to be snarky. (And when I post questions here I do search.) You…

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    I have further information. A couple of days ago (I think it was Nov 13)…

    10 years ago

  • Posted a reply to "feed validation in 1.3 - not at start...", on the site WordPress Support Forums:
    "Sorry, in 1.3 one no longer links directly to the file" Is this going to…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Trackback not working", on the site WordPress Support Forums:
    That's the opposite problem. In that post, he says that his blog doesn't receive trackbacks.…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Trackback not working", on the site WordPress Support Forums:
    I was having a similar problem (along with an error message when posting in Safari).…

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    Um. That was me.

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    Nah, that's no fun! So far the error hasn't returned since disabling mod_gzip. I am…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Got Spam Problems ?", on the site WordPress Support Forums:
    The previous post was by me.

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. Wouldn't it have been replaced already when I installed 1.2.1? That didn't fix it.…

    10 years ago

  • Posted a reply to "How can I get RPC working?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I can't speak for timtom's problem, but as for mine, it turns out it…

    10 years ago

  • Posted a reply to "How can I get RPC working?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Any ideas? Anyway, is there an easier way to test if pings are going…

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    My server admin says "there's nothing at all in the error logs that appears related…

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it's been going on for a few months already. :/

    10 years ago

  • Posted a reply to "post.php strangeness", on the site WordPress Support Forums:
    Well. I am seeing some weirdness when posting to my blog. For some time now,…

    10 years ago

  • Posted a reply to "How can I get RPC working?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm bumping this up because I'm having the same problem, and I've spent a couple…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Ban IPs from commenting?", on the site WordPress Support Forums:
    Previous post was by me -- forgot to log in.

    10 years ago

  • Posted a reply to "WP locked me out of my own site :-(", on the site WordPress Support Forums:
    I also had this problem on my mac (the not logging in problem) and this…

    10 years ago

  • Posted a reply to "I cant LOG IN!", on the site WordPress Support Forums:
    Yay! Good to know it's fixed. :)

    10 years ago

  • Posted a reply to "I cant LOG IN!", on the site WordPress Support Forums:
    submo, if you are still getting the e-mail with the empty login when you request…

    10 years ago

  • Posted a reply to "I cant LOG IN!", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried the "lost your password?" e-mail? Try fixing the code in wp-login.php, then…

    10 years ago

  • Posted a reply to "I cant LOG IN!", on the site WordPress Support Forums:
    In my case we had to do three things: tweak some buggy code in wp-login.php…

    10 years ago

  • Posted a reply to "my site after two weeks", on the site WordPress Support Forums:
    I think it was floating calendar that I saw the pumpkins in. Incidentally, when I…

    10 years ago

  • Posted a reply to "my site after two weeks", on the site WordPress Support Forums:
    I went and looked, so you aren't being ignored, at least. ;) Why does the…

    10 years ago

  • Posted a reply to "BUG: RSS - no "full text" support? Other...", on the site WordPress Support Forums:
    Can you clarify? Is this in place of any current code, or just in addition?…

    10 years ago

  • Posted a reply to "RSS problems", on the site WordPress Support Forums:
    Well, now I'm confused because I *do* see those tags in the RSS. I looked…

    10 years ago

  • Posted a reply to "RSS problems", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not having the date issue as far as I'm aware, but I am definitely…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Update Links Plugin.", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be working for me -- thanks!

    10 years ago

  • Posted a reply to "Not Trackbacking ?", on the site WordPress Support Forums:
    Now that you mention it... the last time or two I tried a Trackback, they…

    10 years ago

  • Posted a reply to "WP Photos Hack (1.0+ Compatible)", on the site WordPress Support Forums:
    That was by me. Forgot to login.

    10 years ago

  • Created a topic, Grey CSS for World AIDS Day (today), on the site WordPress Support Forums

    11 years ago