WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lisah371

Profile picture of lisah371
  • Member Since: February 1st, 2010
  • Posted a reply to "Easy Captcha breaks add user and login at multisite level", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same issue. I had network enabled the plug-in, though it does not…

    10 months ago

  • Created a topic, How to accomplish two different subdirectories from Network install, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, How to stop RSS cache of my wordpress feed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Blocked from Admin area after "Network Activate", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excelllent Support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Picasa LightBox] cant get it to work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Visual editor not working with 3.0, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "upgrade to 3.0 broke visual editor, need help plz.", on the site WordPress Support Forums:
    Do any of you having the trouble use Next-gen gallery plugin?

    4 years ago

  • Posted a reply to "upgrade to 3.0 broke visual editor, need help plz.", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, when in "edit a post" I am getting two javascript errors: "tinyMCE not defined"…

    4 years ago

  • Posted a reply to "upgrade to 3.0 broke visual editor, need help plz.", on the site WordPress Support Forums:
    I tried what martin mentioned, no joy for me. Anyone?

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Hacked-post-new.php infected", on the site WordPress Support Forums:
    Still battling this. Note, using Google's Anywhereindb search tool, I looked for 1dns. As above,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    Solved!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, meant to add this link: http://ulsandbox.org/bbtb10/dudecode.php and add include('wp-config.php'); include('wp-includes/wp-db.php'); global $wpdb; to the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    It's interesting: even when I put the above code into a page in the wordpress…

    5 years ago

  • Posted a reply to "serious theme problem", on the site WordPress Support Forums:
    For your center area, your CSS is as below, but I dont see .scrollbox in…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    Didnt work, but I appreciate the effort. Maybe this isn't possible with WordPress....??

    5 years ago

  • Posted a reply to "php include in wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    You might want to try the php exec plugin

    5 years ago

  • Posted a reply to "my blog disapeared", on the site WordPress Support Forums:
    the blog and the website were on the same domain? /blog should still be there…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe I should just use Drupal :-)

    5 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    If anyone can point me to a good tutorial, or such, that would help as…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure exactly what you are saying, though I appreciate any help! So, are you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Spacing between an image and text", on the site WordPress Support Forums:
    In advanced image options you can specify this

    5 years ago

  • Posted a reply to "Accidentally Wiped Out My 26 Page Website", on the site WordPress Support Forums:
    Can you get to the database backend?

    5 years ago

  • Posted a reply to "Querying Custom Table...?", on the site WordPress Support Forums:
    Did I put too much code? Am I not connecting to the wpdb perhaps?

    5 years ago

  • Posted a reply to "Images in Text widget not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Most likely the path to the images is incorrect. How did you post the pictures?…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Is there a way to change this?", on the site WordPress Support Forums:
    Agreed. Your CSS says: #sidebar{float:right; width:260px; padding-left:20px; overflow:hidden} #page-wrap{width:960px; min-height:100%; height:auto !important; height:100%; margin:0 auto…

    5 years ago

  • Created a topic, Querying Custom Table...?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago