WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

linderoni

Profile picture of linderoni
  • Member Since: September 25th, 2012
  • Posted a reply to "Alt tag doesn't appear on hover", on the site WordPress Support Forums:
    I can't find a post with a small image size. however, this activity occurs on…

    2 months ago

  • Created a topic, Alt tag doesn't appear on hover, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "wp-footer suddenly disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    I just figured it out. I turned on debugging and had a t string error…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Some text not displaying correctly", on the site WordPress Support Forums:
    If you use Firebug, you will see that there is not a special style around…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Ugly mystery letters appear after url has loaded", on the site WordPress Support Forums:
    The extra part of the url is coming from AddThis. When you have the tracking…

    5 months ago

  • Posted a reply to "wp-footer suddenly disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Thesis. My client purchased it.

    5 months ago

  • Created a topic, wp-footer suddenly disappeared, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Bugsauce CSS loading in admin, not on the site, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded thumbnails don't display", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks kestudi. I just tried 640x360 and it did not work. I made another thumbnail…

    5 months ago

  • Created a topic, Uploaded thumbnails don't display, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, CopyNShare always selected, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Image not appearing properly in select browsers", on the site WordPress Support Forums:
    That did it! After disabling the debug mode, IE is working again. Thank you for…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Image not appearing properly in select browsers", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Disabling the Lightbox fixed Safari and Chrome. (Now I'll need to find a new…

    9 months ago

  • Created a topic, Image not appearing properly in select browsers, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING error", on the site WordPress Support Forums:
    Figured it out. A missing comma.

    1 year ago

  • Created a topic, T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Etsy Shop] Etsy API quota error", on the site WordPress Support Forums:
    I get this too. I haven't figured out why or how to stop it. The…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress-to-lead for Salesforce CRM] Captcha", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having an issue with captcha. We are using it on two forms…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Customer Reviews] How to remove submit button from search results", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a link to the site http://tinashair.com

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Customer Reviews] How to remove submit button from search results, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago