WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lexpresso

Profile picture of lexpresso
  • Member Since: June 2nd, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, My Custom Post type doesn't seem to save the custom fields I created, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Dashboard CSS not loading in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    I had this problem with only the Add New page of my Dashboard. My site…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Weird .title style applied to Quick Edit labels for posts and pages", on the site WordPress Support Forums:
    yes!! It was my theme. It had some styles in the functions file that were…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Weird .title style applied to Quick Edit labels for posts and pages", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know how the second image's link was corrupted by this stupid forum, but…

    4 years ago

  • Created a topic, Weird .title style applied to Quick Edit labels for posts and pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Data serialization during migration, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] Default link directs to some random article instead of current page", on the site WordPress Support Forums:
    Crap! SocioFluid doesn't cut the cheese! Can someone please help with the issue above. I'd…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] Default link directs to some random article instead of current page", on the site WordPress Support Forums:
    OK...I guess I'm switching to SocioFluid.

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Sociable] Default link directs to some random article instead of current page, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "wp-login redirects to wp-login", on the site WordPress Support Forums:
    Found it!

    5 years ago

  • Posted a reply to "wp-login redirects to wp-login", on the site WordPress Support Forums:
    Re-installing is not an option for me...Still looking for a solution..Why is this happenning?

    5 years ago

  • Posted a reply to "Remove widgets from pages but put them on blog", on the site WordPress Support Forums:
    This got me through just that: http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=330

    5 years ago

  • Posted a reply to "Include jQuery in header.php... PLEASE HELP ?!", on the site WordPress Support Forums:
    I've done all of the above, including calling only jQuery to test a simple alert…

    5 years ago