WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lexistudio

Profile picture of lexistudio
  • Member Since: June 22nd, 2012
  • Posted a reply to "link is only displaying text", on the site WordPress Support Forums:
    Fantastic! Thanks for taking the time to investigate the issue - I really appreciate it!…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link is only displaying text", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I found it. OK, here goes.

    1 year ago

  • Posted a reply to "link is only displaying text", on the site WordPress Support Forums:
    Can you direct me to where your email is located - I installed the plug-in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link is only displaying text", on the site WordPress Support Forums:
    What is your email? Can you walk me through what I need to do to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link is only displaying text", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I did 'activate' the plug-in on the plug-in page on my dashboard. Is there…

    1 year ago

  • Posted a reply to "link is only displaying text", on the site WordPress Support Forums:
    This is the section from my Etsy shop: https://www.etsy.com/shop/lexireidstudio?section_id=11706576

    1 year ago

  • Created a topic, link is only displaying text, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Caption broken in new 3.4 posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrew - I did start another thread on this topic (there's at least 4…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image caption issue with WP 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Hi John, I've done a manual fix suggested by another thread on this: After WP…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caption broken in new 3.4 posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Nacin, Thanks for letting us know - I've done Jay's manual fix on my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caption broken in new 3.4 posts", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jay - I'll try that tonight (back at home with no work distractions) -…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image caption issue with WP 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for sending this to me to try - will definitely try this as my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caption broken in new 3.4 posts", on the site WordPress Support Forums:
    Except I'm using Twenty Eleven and I'm such a newbie to WP that I haven't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image caption issue with WP 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    It's version 1.4.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image caption issue with WP 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    I'm just using the Twenty Eleven theme - the standard one.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image caption issue with WP 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've deactivated all of my plugins (I don't have very many), and still the…

    2 years ago

  • Created a topic, Image caption issue with WP 3.4, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caption frames gone", on the site WordPress Support Forums:
    Thank-you.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caption frames gone", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - this is the first time that I have used the forum - apologies.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caption frames gone", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I also had the same problem with my image captions not being aligned under…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Caption broken in new 3.4 posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I also had the same problem with my image captions not being aligned under…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.4 Breaks Captions", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I also had the same problem with my image captions not being aligned under…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.4 - Image align problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I also had the same problem with my image captions not being aligned under…

    2 years ago