WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lewiepaine

Profile picture of lewiepaine
  • Member Since: November 9th, 2006
  • Created a topic, error establishing a batabase connection, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.5.1 Still can't upload images", on the site WordPress Support Forums:
    What I find odd is that sometimes it works and sometimes it doesn't. I seem…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader and Category Creation Probs", on the site WordPress Support Forums:
    AlexinMilan...are you saying that there is a file named .htaccessnew or .htaccess included in the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader and Category Creation Probs", on the site WordPress Support Forums:
    glh3913...I seem to have my problems when I use roboform to login. I thought maybe…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 - How to insert images in posts/pages?", on the site WordPress Support Forums:
    fotokunster... http://wordpress.org/support/topic/164999?replies=1

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 2.5.1 Still can't upload images", on the site WordPress Support Forums:
    re-install seems to be working out for me...so far so good

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 - How to insert images in posts/pages?", on the site WordPress Support Forums:
    I do not have different URLs on the settings page. all plugins are deactivated. can't…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 - How to insert images in posts/pages?", on the site WordPress Support Forums:
    second and third tests... image uploader causing my ff browser to freeze. am gonna install…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader and Category Creation Probs", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem... A) I can upload images, but only after being asked…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 - How to insert images in posts/pages?", on the site WordPress Support Forums:
    just upgraded to 2.5.1 and on initial attempt to insert image into post, I was…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 - How to insert images in posts/pages?", on the site WordPress Support Forums:
    by my calculation, it works about 85% of the time. I do still occasionally get…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload image in 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    you can manually upload your images to your server (FTP) and also manually insert them…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload image in 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    after further testing, I'm convinced it's a login problem. I've noticed that when I have…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader bumps me to admin login page", on the site WordPress Support Forums:
    WTF! why is Adobe Flash being incorporated into the administrative area of WordPress anyway? Image…

    6 years ago

  • Posted a reply to "New to this, write window question", on the site WordPress Support Forums:
    go to users/your profile and click on 'Visual Editor'

    6 years ago

  • Posted a reply to "Multiple issues with Media Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    any image on your server can manually be inserted in a post. if the image…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader bumps me to admin login page", on the site WordPress Support Forums:
    same here

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader bumps me to admin login page", on the site WordPress Support Forums:
    no same image...always a new, different image.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader bumps me to admin login page", on the site WordPress Support Forums:
    I've had a similar problem a couple of times... "I upload a jpg and it…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 - How to insert images in posts/pages?", on the site WordPress Support Forums:
    guess it's an issue for a lot of people. this might help... http://wordpress.org/support/topic/140107?replies=11 also this...…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Empty Box when clicking on INSERT/EDIT IMAGE or INSERT/EDIT LINK", on the site WordPress Support Forums:
    as noted above, the final forward slash will not save. however, it didn't matter on…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Empty Box when clicking on INSERT/EDIT IMAGE or INSERT/EDIT LINK", on the site WordPress Support Forums:
    my mistake...subdirectory, not subdomain my test blog is http://www.houseofpaine.org/bonziebean/blog/ my Blog address (URL) in general…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Header Links Stopped working ! Noob Need Desperate help!", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

    6 years ago

  • Posted a reply to "Header Links Stopped working ! Noob Need Desperate help!", on the site WordPress Support Forums:
    works for me...upgrade your flash

    6 years ago

  • Posted a reply to "Empty Box when clicking on INSERT/EDIT IMAGE or INSERT/EDIT LINK", on the site WordPress Support Forums:
    unfortunately, I'm back. what was working fine simply quit working. and I made no changes…

    6 years ago

  • Posted a reply to "wp - polls 2.21 fails to create db tables in 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the plugin and the prompt reply.

    6 years ago

  • Created a topic, wp - polls 2.21 fails to create db tables in 2.5, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Empty Box when clicking on INSERT/EDIT IMAGE or INSERT/EDIT LINK", on the site WordPress Support Forums:
    correction...looks like I forgot the forward slash at the end of my URL http://www.mysite/subdomain/blog/ working…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Empty Box when clicking on INSERT/EDIT IMAGE or INSERT/EDIT LINK", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem (empty box when clicking on insert) but when I checked…

    6 years ago