WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

lernerleben

Profile picture of lernerleben
  • Member Since: December 15th, 2011
  • Created a topic, Works fine, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Deleted CAS, removed files and re-installed the plugin from WordPress plugin site and it seems…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joachim I did actually change the taxonomy.php file that you put on paste bin.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joachim, Re: browser - I viewed the site on Safari 6.0 for iMac. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about the "bold" text. Something weird happened.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joachim, I'm really sorry for the headache I'm causing you. I hope it's all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joachim Thanks for all your work so far. I am afraid that it didn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joachim Just tried the snippet you sent, inserted at line 31 and it doesn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Youtube Channel Gallery] new videos don't show up for a few hours", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, am also having problems with this. Would like to be able to refresh a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joachim, Thanks for the quick response and the fix. I haven't tried it yet…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Content Aware Sidebars] Tags influencing sidebars, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank post and HTML/Visual editing issue v3.3", on the site WordPress Support Forums:
    @ esmi If browser javascript caching has been identified as a cause, then it is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi everyone, @kmessinger - unfortunately, this isn't an old thread, the problem still persists. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working 3.3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, I celebrated too soon. Reset my browser (complete delete) and the problem came back…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working 3.3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, everyone, after having problems with 3.3.1 and the viz editor, tried all of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After 3.3 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, everyone, after having problems with 3.3.1 and the viz editor, tried all of the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi François The memory problem is what most people have been saying it is. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ouranos2 Sympathise with your problem as for me the problem persists only when my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, "concatenate" made no difference. It really is only the language thing for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sebaztian, My install works. It's just (as I posted before) that I had to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Could you explain why the concatenate idea should work?

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh, the Memory limit solution..... ;) I think it's about time the WP people update…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, try what media baron says first. When you changed your language settings did you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sebaztian, Shame it didn't work. Do you have the possibility of rebuilding your site…

    2 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sebaztian, I have experienced problems and all of the solutions offered didn't work. What…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor still missing - but only language related", on the site WordPress Support Forums:
    I just want to add again the language thingy: My WP install only doesn't work…

    3 years ago

  • Created a topic, Visual editor still missing - but only language related, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After 3.3 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    @ Anas Update: It is actually only "Use Google Libraries" that works. When deactivated, the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After 3.3 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    @ Anas, Had a little bit of a problem when tried to fix my site.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After 3.3 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, it also solved another problem, namely the "out of memory" problem for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After 3.3 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Cheers Anas, Surprisingly enough, it worked. However, nothing made any difference until I did the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working After 3.3 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone know if the Visual Editor problem has been added as a ticket? It…

    3 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Just noticed that all new posts/pages have the visual and HTML editor. It seems only…

    3 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Tried deactivating plugins and then reactivating them one by one. Interestingly, the visual editor returned.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Tried a test version of my site and swopped the wp-admin 3.3 for wp-admin 3.2.1…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blank post and HTML/Visual editing issue v3.3", on the site WordPress Support Forums:
    @wheresgrant I strongly believe that there is a coding issue in 3.3 which is really…

    3 years ago

  • Created a topic, Simplepie Out of Memory warning, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blank post and HTML/Visual editing issue v3.3", on the site WordPress Support Forums:
    THe google libraries thing didn't work. Same prob as before. Glad others got it sorted,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "visual/html toggle no longer works in 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried the "use Google libraries". It made no difference. Firefox doesn't work for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blank post and HTML/Visual editing issue v3.3", on the site WordPress Support Forums:
    3.2.1 was my previous version. Worked fine.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blank post and HTML/Visual editing issue v3.3", on the site WordPress Support Forums:
    @ gregpxc Was your fresh install linked to the same database (mySQL) as before or…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blank post and HTML/Visual editing issue v3.3", on the site WordPress Support Forums:
    @wheresgrant I don't know what 3.3 did to your database but theoretically it is possible…

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.3 messes up post and comments.", on the site WordPress Support Forums:
    I would recommend reverting to the previous version of WordPress until it gets sorted.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Blank post and HTML/Visual editing issue v3.3", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem as gregpxc but on further investigation, it is not so…

    3 years ago